Ja polecam poprosić o kontakt na czacie. Dzwonią w 5 minut
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Raczej typowe opóźnienie we wprowadzaniu zmian u innych sieci (platformie UKE ?). Ja przechodząc Play->Orange do południa nie moglem się dodzwonić na ten numer z sieci play. Z orange można było bez problemu. Sytuacja trwała do południa a podobno ustawowo jest 24h. Chyba warto sobie ustawiać date przeniesienia na jakiś "wolny" dzieńantekwars pisze:Trzeba będzie pofatygować się na infolinię.
O płatności online to chodziło mi o opłacanie abonamentu online, tak jak mam na przykład w t-mobile, że klikam tylko opłać i automatycznie przekierowuje mnie na stronę z wyborem banku, tak zwane szybkie płatności. W Lajt Mobile jak na razie jest tylko robienie standardowego przelewu z konta.macc pisze:Ma być niedługo nowa strona www z rozbudowanym panelem sterowania usługami.
doładowania https://www.whitemobile.pl/lajtshop/platnosc.php#charge
Brat się przeniósł na dniach do lajta, zero problemów i szybko (choć jeden numer z t-mobile do playa przeniosłam jeszcze szybciej ), bratową też przenosi za miesiąc (po ok 10 latach abonamentu w plusie) - czyli coś się dziejemacc pisze:coraz to więcej osób lajtuje....
Nie trzeba mieć LTE, aby internet działał.Phenresin pisze:2. Wkurzające jest to, że jak mam LTE i ktoś do mnie zadzwoni to zmienia się na 3g i nie chce się potem spowrotem przełączyć sie na LTE co za tym idzie nie mam internetu.