marcinb pisze:dawoo1 pisze:A na ile przedłużyłeś tą umowę?
24 miesiące
[ Dodano: 2006-11-14, 22:02 ]
swanno pisze:
Z czego to wynika, że dostałeś ten telefon tak tanio?? Masz jeszcze inna aktywacje w orange??
Pozdrawiam
Telefon jest na żonę i nie ma więcej żadnych aktywacji na siebie. Staż 4 lata, średnie rachunki niecałe 30 zł
Polecenie zapłaty od chyba zawsze (więc żadnych zaległości).
Jakieś 3 tyg. temu wysłałem rezygnacje z umowy, po kilku dniach sms zachecajacy zeby jednak zadzwonic na *400 i zostać.
W poniedzialek zadzwoniłem i zaczałem mówić do konsultantki że chcemy rozw. umowe, ale przyszedl sms i tak bez przekonania chce sprawdzic oferte chociaz i tak zegnam sie z orange. A dlaczego pyta, bo juz 4 lata a slaba oferta na przedłużenie a poza tym teraz w erze... No to sprawdzimy powiada. I podała najpierw wariant 12 mies. bez telefonu i z telefonem - że wtedy przy umowie na 24 mies. jest tylko sluchawka bez pakietow dodatk., zdalzylem sie dowiedziec o cene SE w300i (260 zł) i padł system. Umówiliśmy się że zadzwonie dzisiaj.
Dzisiaj na starcie mówi że W300i bedzie kosztowac 201 zł, a ja powiadam do niej ze poprzedniego dnia oferowala WiW_30 przez 3 mies. gratis (proponowala owszem ale przy wyzszym abo) - no tak odpowiada, beda. No to jeszcze czy mozna wymienic karte sim na 3G, tak mamy troche w magazynie.
I tyle. (moge podać nr wew. do tej konsultantki, jakies 1.5 mies. temu przedluzalem umowe na swoj nr i tez dopiero za 3 razem trafilem na extra konsultantke chociaz wczesniej oferte przedstawiali straszna, a to co ona zaproponowala to dla mnie strzal w 10)
A tak naprawdę to pewnie mają kogoś kto non stop sledzi opinie o orange na necie i dali mi premie za to, iż zawsze przychylnie się o nich wypowiadam. 
To ja juz nic nie rozumiem dlaczego mi proponuja takie fatalne warunki
Jestem ich abonentem od 4 lat, opłaty średnio 30-35zł/mies. (nie mam polecenia zapłaty ale rachunki zawsze płaciłem terminowo), nie mam też podobno żadnych punktów profit.
Umowa mi sie skonczyla jakoś w wakacje, przez ten czas rozmawialem z konsultantkami ok 5 razy, za kazdym razem mowiac ze warunki proponowane przez sieć nie zadowalaja mnie i ze chce rozwiazac umowe bo gdzie indziej jest lepiej.
Wczoraj zaproponowali mi przedłuzenie z telefonem na 24mies, abo 25zł, N6103 za 329zł!!! (czyli cena jak przy podpisywaniu pierwszej umowy)!!! Sagem my700x ponad 400zł (tak jak przy pierwszej umowie).
Ceny sa kosmiczne, zero poszanowania dla klienta od 4 lat.
Nie wiem jak dla klientow "z jednej półki" może być taka różnica w ofercie