Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
I co z tym plusemD@rio pisze:P.S
Przy okazji, ciekawych rzeczy się dowiedziałem o Plusie, rozmawiając z doradzccąW rozmowie, wyszło że ten człowiek pracował kiedyś jako Doradcca Biznesowy w Plusie, czyli opiekun G.300 a teraz pracuje w Erze i jest zadowolony...
![]()
Powiedziano mi - "d900 nie ma w magazynach i nie przewiduje się go w najbliższym czasie" po czym pani wymieniła mi telefony z standardowej oferty przedłużeniowej (np k300:) )Rokko pisze:N 80 Plus ma tylko na indwidualne zamowienia - nie ma w standardowej ofercie.Co dla ciebie znaczy - znosna cena?D 900 mozna wytargowac.
Oszukano go przy PWA. Nie dano mu dodatkowych benefitów do BiznesKlasy, którę się masowo łączy przy PWA. Chodzi tutaj o ile się nie mylę o usługę "Kontakt Plus 5".homzik pisze:a przypomnisz czego dotyczyla reklamacja? Bo to chyba dawno temu bylo opisywane, przegladalem temat pare stron wstecz i niczego nie znalazlem
Było już to wymienane. Masz do wyboru 3 usługi:homzik pisze:Co do mnie, to moze mi ktos powie (D@rio? Kaczy?) ile daje mi iPlus jako usluga dodana do BK50...
to nie będzie miało znaczenia....homzik pisze:I czy cos w ogole mi daje (poza zawyzaniem sredniej wysokosci rachunkow) w przypadku PWA, jezeli ten iPlus jest na innym numerze niz ten, ktoremu konczy sie umowa i w przypadku ktorego chce skorzystac z PWA?
nio ja już jestem w Erzehomzik pisze:Bo cos mnie Era i Blueconnect coraz bardziej ciagna:)
tak naprawdę zrobiłeś podstawowy błąd Rokko. Skoro nie miałęś wyjaśnionych, wynegocjowanych i wytłumaczonych wszystkich punktów co do przedłużenia umowy to trzeba było odesłać kuriera. A kij im w mrowisko w końcu - ja bym tak pomyślał. Musi być wszystko jasne. W końcu oni są dla Ciebie a nie Ty dla Nich...Rokko pisze:D@rio, wyjasnil - chodzilo o to.Czekam na pismo z dzialu reklamacji.
powinieneś dostać regulaminowo.homzik pisze:czyli nie wezme sobie tanszego telefonu i np. bezplatnej piatki?
nie ma znaczenia czy z rabatem na telefon czy bez. Przysluguje do BiznesKlasy i tyle.homzik pisze:regulaminowo czyli razem z rabatem? czy tylko bez rabatu, przy cenie telefonu jak dla nowych?
jak chce Ci się negocjować indywidualnie, pisać pisma to trzymaj. Zawsze większe ARPU natomiast na "standardową" ofertę DOPL nie ma ten iPlus żadnego znaczenia.homzik pisze:i cholera, warto trzymac tego iplus do maja-lipca czy pozbyc sie tego, bo przy PWA mi nic nie da?
Wiem D@rio dalem d...y - podpalilem sie.Pare lat doswiadczenia w paragfach nie nauczylo mnie tego - sam na siebie sie wk....m. Jak gnojek. A teraz musze walczyc z jakimis pismami - jak dalej pojdzie nawet sprzataczka bedzie znala moja nazwisko w Polkomtelu.D@rio pisze: tak naprawdę zrobiłeś podstawowy błąd Rokko. Skoro nie miałęś wyjaśnionych, wynegocjowanych i wytłumaczonych wszystkich punktów co do przedłużenia umowy to trzeba było odesłać kuriera. A kij im w mrowisko w końcu - ja bym tak pomyślał. Musi być wszystko jasne. W końcu oni są dla Ciebie a nie Ty dla Nich...