ROSOMAK pisze:6300 ma lepszy wyświetlacz, niż e50
na zdjęciach w testach lepiej wygląda wyświetlacz w E50, nie wiem jak jest w realu.
ROSOMAK pisze: Dobrej jakości zdjęcia znajdziesz na stronie
www.mobilmania.cz w zakładce testy. To czeska strona, ale foty są wyraźne.
Test znajdziesz na
www.mobile-review.com (kliknij język angielski) w zakładce review.
Dzięki, już to widziałem
mała czcionka to dla mnie raczej zaleta.
Jeszcze kilka pytań:
1. Ile linijek tekstu zmieści się przy wyborze najmniejszej czcionki w pisanym SMSie wraz z odbiorcą?
2. Jak się korzysta z tych niebieskich klawiszy wyboru i z zielonej i czerwonej słuchawki, bo te przyciski mi się jakoś nie podobają?
A jak z tego środkowego klawisza wyboru i kierunkowych, bo chyba są dość małe.
Nie mam wielkich palców, ani też malutkich.
3. Czy jest tryb OFFLINE (wiem, że z telefonu można korzystać bez SIM, ale czy jest możliwość z wsadzoną kartą SIM włączyć tryb Offline, żeby można było muzyki słuchać? Jak to się robi?)
4. Jak się korzysta z wbudowanej przeglądarki WWW ?
Czy da się nią oglądać "prawdziwe" np. Onet.pl, czy Telepolis.pl (nie chodzi mi wersje zmniejszone jak np. OnetLajt, tylko ol pełne strony)?
Czy się rozjeżdżają jak w Operze Mini?
W tej przeglądarce w 6230i to strona Onet.pl przez 30 minut się nie załadowała (w dobrym zasięgu EDGE)
Czy przeglądarka jest wygodna?
5. A co z klientem e-mail?
Jak działa?
Czy wygodnie pisze się e-mail'e?
6. Czy na tym modelu działa EraGG??
W miare możliwości proszę o zdjęcia przegl. WWW, e-mail, EraGG, podczas pisania wiadomosci, ekran główny.
Te zdjęcia na Mobilmania.cz są okropne wyświetlacz wygląda gorzej niż w mojej 6230i !
Dziękuje za odpowiedzi.
[ Dodano: 2007-05-12, 18:48 ]
Czy można w ciagu najblizszego miesiaca (lub wogóle) spodziwac sie tego telefonu w ofercie Orange PL?
Czy ktos ma info na ten temat?