Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
PLAY
Może kupisz telefon bez blokady, z gwar. producenta ? Ceny K550i są niskie. Żałuj, że nie mieszkasz w Krakowie. Na otwarcie nowego sklepu Media Makrt, na Zakopiance, obniżono cene wymienionego SE. Kosztował 499zł - nowy, bez sim-lock, 2 lata gwar.bilu1991 pisze:nie bedę kupował telefonu na abonament , lecz z allegro lub komisie z lokiem na jadna z tych sieci
To kwestia gustu. Mnie bardziej podoba się K550i.misda pisze:K530i wygląda o wiele lepiej niż K550i.
U mnie nic się nie blokuje.misda pisze:No i te blokujące się klawisze w k550i.
U mnie akurat lepszy zasięg ma Era, a mieszkam na obrzeżach miasta. Poza tym zapewniam cię, że Era w mniejszych miejscowościach czy wsiach też ma zasięg.misda pisze:No i kolejnym plusem play jest lepszy zasięg. Era to tylko w mieście łapie zasięg.
ile może to kosztować dla obu tych modeli ? orientacyjnie wrazie czego spytam sie w komisieprzemek910 pisze:Ściągniecie simlocka z któregoś z tych tel. jest kosztowne, i to bardzo.
Moje wymagania to dobry aparat, chodzi mi o zdjęcia tekstu w A4 , wydaje mi sie ze tu SE wygrywają nad innymi markamiaga pisze:A czego oczekujesz od telefonu? Jakie funkcje są dla ciebie najważniejsze? Tak w ciemno trudno cokolwiek doradzić
On chce kupić na wolnym rynku a nie u operatora.butterfly pisze:Ja bymnie przepłacała i wzieła za 1 zł k550.
w takim razie nie oplaca się kupować z simlokiem, bo jego zdjecie kosztuje wiecej niz dopłata do takiego bez simloka, wiadomo może potem bedzie można taniej zdjącbutterfly pisze:bilu1991 napisał/a:200zł/sztuka.. no może 150.ile może to kosztować dla obu tych modeli ? orientacyjnie wrazie czego spytam sie w komisie
chciałbym , ale właśnie nie weim czy wyrobie sie w kasieGruby pisze:A może jakiś inny model? K800i?
to było do mnie.elrond pisze:butterfly napisał/a:
Ja bymnie przepłacała i wzieła za 1 zł k550.
On chce kupić na wolnym rynku a nie u operatora.
To nie bzdury era łapie zasięg dopiero 5km od mojego domu czyli 10km przed miastem. Może w innych wioskach jest zasięg ale u mnie nie ma.butterfly pisze:misda napisał/a:
Era to tylko w mieście łapie zasięg.
Ale bzdury.![]()
Czyli cały walkman 2.0 nic nie wnosi? czy może to sladowe wpływ na jakośc dżwieku, a może słuchawki odgrywaja wieksza role?Gruby pisze:Walkman 2.0 masz w 610 ale to bardziej tak bajerkowo niż jakość muzyki. K550i kupisz za 630 to tego dojdzie karta 1gb powiedzmy 70 zł i słuchawki z 50 tak po kosztach licząc więc wyjdzie podobnie.