Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Ostatnio znajoma wzięła go sobie więc miałem okazję się nim pobawić. Jakość wykonania bardzo dobra, ekran duży i czytelny (z pewnością lepszy od W610i), menu zaskakująco intuicyjne, natomiast klawiatura to kwestia przyzwyczajenia. Mnie klikało się na niej "dość" dobrze natomiast koleżanka, która przesiadała się z "płaskoklawiszowej" Motki chyba w ogóle nie zauważyła różnicy (na gorsze) a więc ok Zdjęcia dobre jak na 2mpix, jest autofocus. Ponoć można też czytać pliki Office ale przyznam, że nie sprawdzałem jak Shine sobie z tym radzi.Jackedo1 pisze:LG Shine
Według mnie największy minus tego telefonu. Ciekawe jak wytrzyma próbę czasu??? Poza tym bardzo ciekawy telefon. Wszysko zależy od tego jak użytkujesz telefon. Niestety ja nie przepadam i nie mam zaufania do sliderów. Natomiast mam słabość do wyświetlaczy (LG - 2,2" 240x320), która by wygrała i brał bym LG. SE jak SE dobre wykonanie, dobry aparat, dobra jakośc mp3 takie jakieś "normalne". Natomiast z LG Shine w tłumienie zginieszMADMAX pisze:scroll - matko boska, jak dla mnie to jest totalna pomyłka.
Tak, tylko że ekran LG Shine jest fizycznie większy (2,25"). Nie chodzi tylko o pikselki.Jackedo1 pisze:MADMAX, wiesz nie sądze żebym zauażył róznice między wyświetlaczem 320X240 a 220X176.... Przynajmniej tak mi sie wydaje bo praktycznie na codzień mam kontakt z takimi wyświetlaczami i nie widze różnicy..
no nie w610i, aż tak popularnym modelem nie będzie. Jesli najważniejsze są dla Ciebie parametry zacytowane wyżej to zdecydowanie bierz w610i i to bez wahania.Jackedo1 pisze:Głownie to chodzi mi o jakość wykonania,aparat,mp3 i zeby nie była tak populerna jak k750i lub k550i(co druga osoba go ma)
tak jak napisał MADMAX przy takiej samej wielkości fizycznej wyświetlacza to może, ale wyświetlacze SE i LG mają sporą różnice co do wielkościJackedo1 pisze:nie sądze żebym zauważył róznice między wyświetlaczem 320X240 a 220X176...
Jak dla mnie różnica jest bardzo duza.Jackedo1 pisze:MADMAX, wiesz nie sądze żebym zauażył róznice między wyświetlaczem 320X240 a 220X176.... Przynajmniej tak mi sie wydaje bo praktycznie na codzień mam kontakt z takimi wyświetlaczami i nie widze różnicy..
Głownie to chodzi mi o jakość wykonania,aparat,mp3 i zeby nie była tak populerna jak k750i lub k550i(co druga osoba go ma)......
Zdecydowanie w610i.Jackedo1 pisze:Ktory jest lepiej wykonany i ma lepszą baterie??
Dla mnie ważniejsza jest funkcjonalność. Co ci po ładnym opakowaniu skoro zawartość jest do niczego? Moim zdaniem firma, która robi mnóstwo rzeczy (jak to jest w przypadku LG) na pewno nie ma wszystkich produktów dobrych i świetnie dopracowanych. Poza tym W610i też ciekawie wygląda i firma, że tak to określę, jest pewna. Może też dlatego mi się podoba, że jest nieco podobny do K550i.Jackedo1 pisze:Wiec na co postawić piękno czy funkcjonalność??