Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
liczy sie ostatnie doladowanie na stan stawki - wiec przy 100wce masz 20gr/1grbabeo pisze:Ta promocja ma jeden słaby punkt techniczny. Większość z nas używając NOG doładowuje pewnie za 50 lub 100zł, a więc pierwsze doładowanie za 5 lub 25zł spowoduje zmianę stawek na to za 25zł i po drugim doładowaniu za np. 100zł (pewnie znowu) bedzie trzeba walczyć o zmianę stawek
dziekowac, ale wlasnie wideorozmowy nie bylem pewien czy nie maja swojego cennika bo do tej pory nie bylo dane mi skorzystac..biotyt pisze: Jak za zwykłą rozmowę głosową czyli 75gr/min do Play, 60gr/min do innych sieci, a w Orange w zależności od doładowania 20gr-60gr/min. Płatne oczywiście z konta głównego. Pakiety dodatkowe działają jedynie na rozmowy głosowe, a nie wideo rozmowy. Jest to jasno określone w regulaminach.
100% poparcia dla Kowcia ;]kowcio pisze: Atlan, co Ty za szopkę odprawiasz? Dostaniesz taki bonus od sieci, i jeszcze Ci mało? Weź lepiej przestań...
Można normalnie tylko, że nie każdy chce doładować sobie za 100 zł drugie doładowanie, żeby mu stawki zmienili na najniższe w NOG. Jeżeli doładowuje 5 + 50 zł i wysyła kod doładowujący pod 880 z obydwu tych doładowań to orange "nie liczy" tego doładowania (oczywiście wszystkie promocje i bonusy dostajemy no i dostajemy tą kasę na konto) i stawki się nie zmieniająqrczakos pisze: po co przez 880? tu jest normalne doladowanie przeciez i mozna normalnie, czyz nie?:)
Nie jestem pewien czy tak nadal jest, gdyż 2 tygodnie temu doładowywałem 50zł przez 880 (było chyba 25zł bonusu) i niestety stawki zostały zmienione, co wcale mnie nie ucieszyłoBtk_Tomas pisze: Jest jeden wyjątek,jeżeli doładujemy poprzez wysłanie smsa z kodem ze zdrapki lub terminala pod numer 880 stawki zostaną nie zmienione,czyli dalej mamy 20 gr w sieci i na stacjonarne,1gr za sms itp.
Promocja „Masz za Staz”
13. W przypadku korzystania z kilku promocji jednoczesnie srodki promocyjne sie kumuluja, ale wyliczane
sa od nominału doładowania podstawowego. Wykluczanie doładowan promocyjnych zostało opisane w
pkt. 17 Regulaminu Promocji.
Regulamin promocji „200% gratis za doładowania”
17. Promocja łaczy sie z innymi promocjami i usługami promocyjnymi dostepnymi w ofercie, z której Abonent lub
Uzytkownik korzysta, chyba ze warunki danej promocji lub usługi promocyjnej stanowia inaczej.
Czyli dziś doładuje konto za 5zł jutro za 100zł na konto idzie 110zł w ciągu 48h dostaje 200zł w ramach promocji i 30% od 100zł czyli 30zł za staż.Regulamin promocji „200% gratis za doładowania”
15. Łaczna wartosc doładowan, za które przyznane zostana Bonusy nie moze przekroczyc wartosci 500 złotych dla
jednego numeru abonenckiego.
Chodziło mi o techniczną zmianę stawek.qrczakos pisze:babeo napisał/a:
Ta promocja ma jeden słaby punkt techniczny. Większość z nas używając NOG doładowuje pewnie za 50 lub 100zł, a więc pierwsze doładowanie za 5 lub 25zł spowoduje zmianę stawek na to za 25zł i po drugim doładowaniu za np. 100zł (pewnie znowu) bedzie trzeba walczyć o zmianę stawek
liczy sie ostatnie doladowanie na stan stawki - wiec przy 100wce masz 20gr/1gr
A to ciekawe, sprawdzimy, sprawdzimyJest jeden wyjątek,jeżeli doładujemy poprzez wysłanie smsa z kodem ze zdrapki lub terminala pod numer 880 stawki zostaną nie zmienione,czyli dalej mamy 20 gr w sieci i na stacjonarne,1gr za sms itp.
Ja mam pytanie, ponieważ ja kiedyś włączyłem sobie "Masz Za Staż" i olałem doładowania, ładowałem telefon tak jak mi się podobało (jeszcze nigdy od odnowienia tej promocji nie dostałem więcej za doładowanie). Teraz mam pytanie, czy jak doładuję sobie w grudniu za 25 PLN i za chwilę za 100 PLN (wcześniej przejdę do NOG, a jakże), to dostanę więcej za doładowanie?express100 pisze:Nie dostaniesz MASZ ZA STAŻ, bo pierwsze doładowanie w ciągu 25dni, musi być za 25zł.
Pozdrawiam!
Tak, oprócz bonusu 200% na konto promocyjne dostaniesz 10, 20 lub 30% doładowania podstawowego w zależności od stażu na oddzielne konto "Masz za staż". Dlatego jak pisałem wcześniej chce doładować za pierwszym razem za 25 zł a nie tylko za 5 zł bo za te wydane 20 zł więcej dostane jeszcze bonus 30 zł gratis. Mam już Orange ponad 2 lata.kowcio pisze:Teraz mam pytanie, czy jak doładuję sobie w grudniu za 25 PLN i za chwilę za 100 PLN (wcześniej przejdę do NOG, a jakże), to dostanę więcej za doładowanie?
muddy pisze:Jest jeszcze kilka możliwości doładowań bez zmieniania stawki: doładowania za punkty Profit i doładowania z telefonu z rachunkiem (pomijam przelew SMS, bo nie przedłuża ważności konta). Co ciekawe, mimo że regulamin stanowi inaczej, doładowanie z telefonu z rachunkiem powoduje naliczenie minut Non-stop. Do czasu, aż to naprawią... (ostatnio sprawdzałem na początku miesiąca).