kojot78 pisze:No i żeby nie być tak obok tematu... Co dobrego PLAY oferuje w zamian za przejście dla klientów właśnie wypowiadających plusowi umowy. Wiem że oficjalnie odżegnują się i mówią że nie mają specjalnej oferty dla zrywających z plusem w związku z regulaminem, ale czy tak jest naprawdę? Czy może jednak oferują coś ciekawego i specjalnie dla byłych PLUSIAKÓW?

nawiązując do całego Twojego postu, jakoś nie zauważyłem takich 'akcji'.
jeżeli chodzi o powód przeniesienia, to poprostu bardziej mi się opłaca.
aktualnie posiadam Kubali75 + 25 minut za przedłużenie poprzedniej umowy, więc mam 145 minut za 75 zł*. dzięki możliwości zerwania umowy mogę wziąć OnePlay95 za 65 zł (oferta OnePlay bez telefonu) gdzie mam 243 minuty i dodatkowo dają 50 minut do wszystkich - więc jakby na to nie patrzeć, za mniej mam x2 więcej minut. a patrząc na moje rachunki z ostatniego roku (przedłużenie było w marcu '08), to właśnie ok 300 minut potrzebuję w miesiącu. chętnie bym został w Plusie, ale jedynie co mnie może zatrzymać, to TaryfaWażna 150 z 50% rabatem, no dobra, może być 40%
* dostałem także 2000 minut do Plusa, ale konsultant wprowadził mnie w błąd, bo zapewniał że schodzą równolegle - co mnie non stop dziwiło jakim cudem, ale jednak dałem się nabrać. więc nie żałuję tego pakietu, to tylko taka musztarda po obiedzie - wygadam abonamentowe, by dopiero bez limitu pogadać w sieci? bez sensu.