Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Posiadam Play Kartę i doładowują regularnie, więc na pewno nie jest to dla wybrańców ;]kwistas pisze:Może zabawiają się tak jak kiedyś Era, żeby tylko klient doładował konto. Na stronie się nic nie znajdzie, bo to dla wybranych "promocja", ci co rzadko telefon doładowują.
Długo > od maja 2007 (prawie od początku)prestig pisze:a jak dlugo jestescie w playu ??
To nie będzie prawda, zawsze mam coś na koncie, nigdy nie zdarzyło mi się żeby był debet...kwistas pisze:Może zabawiają się tak jak kiedyś Era, żeby tylko klient doładował konto. Na stronie się nic nie znajdzie, bo to dla wybranych "promocja", ci co rzadko telefon doładowują.
Już wyjaśniam, musi to być doładowanie za minimum 20,00 PLN. Jednak jak nawet doładujesz się za np. 50,00 PLN, to i tak otrzymasz 20,00 PLN. Ważne jest to, aby zachować termin doładowania, który otrzymałeś w wiadomości SMS.Matyk pisze:W związku z tym mam pytanie:
- czy muszę doładować za to 20 zł czy mogę np. za 30 czy 50 i więcej (wyższa kwota od 20zł)
przydałaby się odpowiedz play4you
Proszę o szybką pewną odpowiedz !
Jest to promocja tylko dla tych osób, które otrzymały SMS.dawoo1 pisze:Swją drogą ciekawe czy każdy kto doładuje konto dostanie 20zł czy tylko ci którzy dostali esa?
play4you2 pisze:Już wyjaśniam, musi to być doładowanie za minimum 20,00 PLN. Jednak jak nawet doładujesz się za np. 50,00 PLN, to i tak otrzymasz 20,00 PLN. Ważne jest to, aby zachować termin doładowania, który otrzymałeś w wiadomości SMS.Matyk pisze:W związku z tym mam pytanie:
- czy muszę doładować za to 20 zł czy mogę np. za 30 czy 50 i więcej (wyższa kwota od 20zł)
przydałaby się odpowiedz play4you
Proszę o szybką pewną odpowiedz !
Jest to promocja tylko dla tych osób, które otrzymały SMS.dawoo1 pisze:Swją drogą ciekawe czy każdy kto doładuje konto dostanie 20zł czy tylko ci którzy dostali esa?
Pzdr.
Ok, nie ma sprawy. Po to tu jestem, żeby Wam pomagać i odpowiedzieć na ewentualne wątpliwości.Matyk pisze:Oto właśnie chodziło, dziękuje za odpowiedz...
"pomógł" poleciało
Związane to jest z różnymi aktywnościami Klientów, doładowaniami i wieloma innymi czynnikami (np. ilość rozmów wychodzących, ich czas itp.), które na to wpływają. Niestety, nie ma jednego "schematu", według którego wybierane są dane osoby.Prezesek pisze:Dołączam się do pytania tricki. Bo nie wszyscy stali klienci dostają te "zaproszenia" do 20 zł extra....