ChuckyCiechanow pisze:Mam też taki komunikat. Nie sądzę by internet po tym dniu był płatny bo nie ma mowy o koszcie w cenniku.
Czyli "Lubię To!" to kalka "Red Bull Mobile", tyle, że pod płaszczem Fresh'a (te same usługi)...
Tylko inna ważność konta i inny bonus.
Ciekawe, czy będzie można sobie wydłużyć ważność konta oraz działanie lejka, bez doładowań (po migracji na nową taryfę i tak ustawiają 30-dniową ważność konta) - kombinując migracjami do dowolnego z 4 pozostałych profili Fresh oraz powrocie do taryfy "Lubię To!" ?
[ Dodano: 2011-11-16, 02:53 ]
słoneczny pisze:Jeżeli prawdą jest że działa tam 30 za 10
Ten pakiet działa w taryfie "Lubię To!".
Menu *111# -> Usługi/Promocje -> Złotówki -> Pakiet 30 zł za 10 zł.
Kodami krótkimi można też kupić 10 za 5 lub 15 za 10.
Wszystkie pakiety funkcjonują TAK SAMO, jak we Fresh'u - więc możemy tą taryfę śmiało nazwać PIĄTYM PROFILEM FRESH'a (tak jak mówił o tym Rzecznik Gruszka).
[ Dodano: 2011-11-16, 03:25 ]
Uwaga! Zmiany, zmiany, zmiany...
Mam ważne info, dotyczące migracji pomiędzy taryfami Play Fresh.
Od 16.11.2011 nastąpiła zmiana krótkich kodów, które służa do zmiany taryfy w Play Fresh.
Aby przejść do:
> Profil Podstawowy PLAY FRESH (bez bonusów):
*163*2#
> PLAY FRESH All Inclusive SMS:
*163*3#
> PLAY FRESH All Inclusive Rozmowy i SMS w Play:
*163*4#
> PLAY FRESH Lubię To!:
*163*5#
Brak informacji o kodzie migracyjnym do opcji "Internet bez limitu danych" (po zasileniach: 30zł = 300 MB, 50zł = 500 MB) - prawdopodobnie, po wprowadzeniu nowego profilu (Lubię To!), operator P4 zakończył wspieranie profilu "Internet bez limitu danych".
Dodatkowo informuję o zamknięciu promocji "Poleć Play Znajomemu" w ofercie Fresh, Play Online na kartę, Nowy Play Online na kartę oraz MIXtura. Info znajduje się na tej stronie:
http://www.play.pl/pl/promocja/play-kar ... index.html
Mam nadzieje, że info Wam się przyda

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam