• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#293431  autor: tomiq
 19 paź 2008, 13:27
metpablo pisze:Biorą pod uwagę to, że myśleli nad odpowiedzią dla mnie ponad tydzień i to, że wg wielu osób odpowiedzieli niezgodnie z prawdą to jest to skandal.
Tu masz wsjo na blogu: http://ludzie.playmobile.pl/partner/11/ ... +mity.html

#293821  autor: mackoofpl
 21 paź 2008, 23:20
tomiq pisze:
metpablo pisze:Biorą pod uwagę to, że myśleli nad odpowiedzią dla mnie ponad tydzień i to, że wg wielu osób odpowiedzieli niezgodnie z prawdą to jest to skandal.
Tu masz wsjo na blogu: http://ludzie.playmobile.pl/partner/11/ ... +mity.html
A jak wygląda pakiet 200sms gdy na play24 mam wpisane nowy pakiet 200sms. dodam ze nic nie aktywowałem (jedynie w zeszłym roku). Ale z tego co wyczytałem w regulaminie pakiet z zeszłego roku jest ważny do końca następnego roku. Czy dobrze rozumiem? Nie muszę już nic aktywować i mam nadal pakiet smsów

p.s. Jak wygląda sprawa dla nowo aktywującego pakiet w play mix(stary). Czy traci wszystkie usługi?

#293879  autor: user_delete7
 22 paź 2008, 15:36
stary pakiet jest wazny do konca roku i trzba zalaczyc nowy pakiet potem .. a jeszcze musisz wszyskie uslugi zalaczyc od nowa jak np zbieraj minuty itd....
a wlasnie smsy sa wymienne na mmsy??

#293901  autor: bolek2004
 22 paź 2008, 17:17
TSB nie pisz bzdur, bo jeszcze ci ktoś uwierzy.
mackoofpl jeśli masz stary pakiet akytwny to prawie napewno nie musisz aktywować jeszcze raz tylko odrazu korzystasz z tej nowej promocji. (chyba że w ciągu tego roku po aktywacji został ci pakiet zdezaktywowany za blokadę połączeń wychodzących)W regulaminie stary pakiet sms 200 została zmieniona data że promocja trwa do 31 grudnia 2009r. Jeśli nawet miało by być inaczej to w grudniu przyznają ostatni pakiet 200sms, także od 1stycznia 2009r. będzie można aktywować ponownie ten pakiet.
Co do mixa się nie wypowiem bo niewiem, ale nawet jeśli wyłączą coś to można aktywować spokojnie te usługi.

#294039  autor: express100
 23 paź 2008, 13:46
Mi zmienili w Play24 nazwę Pakiet SMS 200 na Nowy Pakiet SMS 200. Zmienili mi taryfę (nic nie aktywowałem, nie wyłączałem itp.) z Nowa Play Karta na Play Karta SMS200 (tak pisze na Play24). Wczoraj o g. 11:04:53 otrzymałem od PLAY SMS o treści:
"200 SMS-ow co miesiac do WSZYSTKICH sieci! Mozesz nadal korzystac z promocji az do 31.12.2009. Wystarczy, ze utrzymasz waznosc polaczen wychodzacych"
TSB pisze:stary pakiet jest wazny do konca roku i trzba zalaczyc nowy pakiet potem .. a jeszcze musisz wszyskie uslugi zalaczyc od nowa jak np zbieraj minuty itd....
a wlasnie smsy sa wymienne na mmsy??
- niestety- nie ma wymienialności na MMSy :(
Jeżeli ktoś ma stary pakiet to nic nie musi robić PLAY sam przedłuży PAKIET i nic się nie straci. A tak w ogóle to zgodnie z regulaminem Nowy Pakiet SMS200:
"23. Z niniejszej Oferty Promocyjnej nie mogą skorzystać użytkownicy, którzy korzystają z Oferty Promocyjnej „Pakiet SMS 200”.- aby żadnych bonusów nie stracić, nic NIE WOLNO ROBIĆ, a pakiet sam się przedłuży bez dodatkowego- włączania, wyłączania starego pakietu, zmieniania, dzwonienia itp.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c