Mi zmienili w Play24 nazwę Pakiet SMS 200 na Nowy Pakiet SMS 200. Zmienili mi taryfę (nic nie aktywowałem, nie wyłączałem itp.) z Nowa Play Karta na Play Karta SMS200 (tak pisze na Play24). Wczoraj o g. 11:04:53 otrzymałem od PLAY SMS o treści:
"200 SMS-ow co miesiac do WSZYSTKICH sieci! Mozesz nadal korzystac z promocji az do 31.12.2009. Wystarczy, ze utrzymasz waznosc polaczen wychodzacych"
TSB pisze:stary pakiet jest wazny do konca roku i trzba zalaczyc nowy pakiet potem .. a jeszcze musisz wszyskie uslugi zalaczyc od nowa jak np zbieraj minuty itd....
a wlasnie smsy sa wymienne na mmsy??
- niestety- nie ma wymienialności na MMSy
Jeżeli ktoś ma stary pakiet to nic nie musi robić PLAY sam przedłuży PAKIET i nic się nie straci. A tak w ogóle to zgodnie z regulaminem Nowy Pakiet SMS200:
"
23. Z niniejszej Oferty Promocyjnej nie mogą skorzystać użytkownicy, którzy korzystają z Oferty Promocyjnej „Pakiet SMS 200”.- aby żadnych bonusów nie stracić, nic NIE WOLNO ROBIĆ, a pakiet sam się przedłuży bez dodatkowego- włączania, wyłączania starego pakietu, zmieniania, dzwonienia itp.
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c