• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#213753  autor: Kiler_zawodowie
 19 sie 2007, 16:27
Wlasnie zakupilem ten telefon dla mojej zony ;)
Ogolnie to telefon bardzo fajny
+ wyglada efektownie i drogo :D
+ Wysokiej jakosci wyswietlacz i obudowa
+ bardzo dobry aparat ( duzo lepszy niz w moim w810i) bardzo czysty obraz nawet przy duzym zaciemnieniu w pokoju.
+ efektownie wygladajace przyciski

- za kazdym dotknieciem telefonu zostawia sie na nim odciski palcow , trzeba czyscic caly czas aby byla shine ;)
- bardzo slabe wsparcie softem , soft ktory dostalem nawet nie dziala z moim windowsem vista , a na stronie producenta nie ma nowego do sciagniecia ! za to DUZY MINUS bo nie moge przezucic mp3 na telefon.
- nie wygodna obsluga przyciskow "zewnetrznych" ale mozna sie przyzwyczaic.

To chyba tyle co do odtwarzania muzyki to w810i sony ericssona robi to o niebo lepiej ,ale LG to nie jest mp3 edition , muzyke odtwarza w miare dobrze na sluchawkach.
Bardzo wysoki standard wykonania :smt007

zawodowiec bez "c" ;)

#229235  autor: zhst
 24 paź 2007, 13:27
kupilem go 2 tygodnie temu -- jestem zachwycony. Cudo. Oczywista wady tez ma. po wlozeniu kart pamieci = wywalilo mi wszystkie utwory z dzwonkow, tak ze byl jedynie dostepny dzwonek plusa. Oczywiscie dalo sie to naprawic

zhst

#235208  autor: Kuba :P
 23 lis 2007, 22:31
A jak sie dało naprawic ?? xD