Witam! Jako, że to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość. Trochę szukałem na forum ale nic sensownego nie znalazłem. A więc...
Wczoraj zakupiłem sobie Nokię N73 ME a to mój pierwszy telefon z Symbianem przez co mam kilka pytań:
1. Chciałbym się dowiedzieć gdzie zapisywane są pliki które odbieramy przez BT i/lub jak możemy je przenieść na kartę pamięci do folderu Sound/Digital??
2. Jak inaczej można aktualizować fonotekę bo ja znalazłem sposób wyciągnąć i włożyć kartę do telefonu?? Chodzi mi tu o jakąś opcję z menu.
3. Ściągnąłem sobie SmartMovie i po pierwsze nie mogę znaleźć kodeków pod S60v3 (znalazłem kodeki na stronie producenta ale gdy próbuje je zainstalować to pokazuje się komunikat "Instalacja niemożliwa") a po drugie gdy konwertuje jakiś film konwerterem SmartMovie to proces staje na 99% i tak już zostaje a jak dochodzi do 100% to wyskakuje okienko z błędem aplikacji.
4. Czemu NsysInfo pokazuje, że procesor taktowany jest z prędkością 206 Mhz (zamiast katalogowych 220) i, że wyświetlacz ma 16 mln kolorów (zamiast 262 tytsięcy)??
5. Jak ustawić polski język w Operze Mini Mod v1.25 (program jest po rosyjsku a ja nie znam w tym języku ani słowa)??
6. Jak teraz można podpisywać aplikację (chodzi mi tu a Rotate Me) bo wiem, że ten sposób opisany na SymbianOS.pl już nie działa??
Dziękuje za wszelkie pomocne odpowiedzi i proszę administrację o wyrozumiałość.
Od moda:pamiętaj by tematy zakładać wten sposób. poprawiłem
Moderatorzy tego forum są niczym ZOMO.