• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #356942  autor: McCm
 01 wrz 2009, 23:01
Witam. Ostatnimi dniami mam taki problem, iż sms'y wysyłane przeze mnie do play'a lub innych sieci dochodzą z pewnym opóźnieniem. Zwykle objawia się to tak, ze gdy wysyłam, normalnie idzie, ale w raportach pisze że oczekuje na dostarczenie. Gdy wyśle drugiego sms pod ten sam numer, to oba dochodzą. Takie opóźnienie występuje w ok.50% przypadków. Gdy dochodzi normalnie, to i tak raport przychodzi po 10-20 sekundach, a zwykle tak nie było - raport był odrazu po wysłaniu.
Odrzucam problem z telefonem i kartą sim, bo to pojawiło się w ostatnich dniach. Chciałem Was zapytać, czy play jest tak przeciążony, czy coś niedobrego się dzieje, czy tylko u mnie? Na pewno nie bede tego zgłaszał na obsługe klienta, bo i tak nie pomogą. Jestem zalogowany do nadajnika play, z rozmowami nie ma problemów, raczej nadajnik nie jest obciążony, chyba bardziej bym sie martwił linkiem radiowym do stacji, ale to tylko moje przypuszczenia.

#356943  autor: madhunt3r
 01 wrz 2009, 23:06
Tez kilka razy to zauważyłem i z chęcią dowiedział bym się co jest grane od jakiejś osoby siedzącej w tym :P

#356950  autor: Kaczy
 01 wrz 2009, 23:25
Tutaj temat o tym. Problem jest znany od pewnego czasu.

...::: Made for loneliness :::...

#357107  autor: Claudec
 02 wrz 2009, 18:52
Temat do zamknięcia bo ludzie dalej będą się tu udzielać.