DjDario pisze:Nie traktowałbym oferty play dla firm zbyt poważnie. A to ze względu na to, że każdy kto dzwoni "z zewnątrz" na numer play płaci bardzo wysokie stawki. Nie mówiąc już o jakości usług... Ale niech każdy kupuje co mu pasuje

jesli chodzi o firmy to raczej niewielu osobom ktore rozmawiaja z klientem czy partnerem az tak bardzo to przeszkadza

a jesli przeszkadza to niech tez sie przeniosa to nie beda musieli na to zwracac uwagi bo wtedy do wszystkich beda mieli tak samo

a patrzac na to z drugiej strony: biorac numer w innej poza playem sieci to Ty mozesz sie zastanawiac do ktorej sieci dzwonisz zeby czasem nie trafic na play

a tak nie ma problemu... do wszystkich stala rowna stawka (oczywiscie poza play bo do playa jest... taniej

2-4 gr za minute

) dodatkowo mozesz jeszcze wlaczyc zbieraj minuty i zarabiac na rozmowach z tymi ktorzy jeszcze playa nie maja
[ Dodano: 2010-01-29, 10:12 ]
piokuk pisze:Jako KKB argument o niekorzystaniu z usług Playa jest tak idiotyczny, że może go podnieść chyba tylko nastolatek dostający kieszonkowe od rodziców. Faktycznie w biznesie, przy rozliczaniu kosztów telefonu ktoś zwraca szczególną uwagę, czy rozmawia ze swoim kontrahentem 10 groszy drożej za minute czy też nie. Proponuję zostanie konsultantem dla przedszkolaków.
doradcy plusa, ery i orange czesto stosuja wlasnie takie argumenty... a co najgorsze duzo osob daje sie na to nabrac

nie mowie ze play jest idealny bo jako pracownik wiem jak jest

wiem tez dzieki temu przed czym klientow ostrzegac... ale argumenty typu bo do play drozej, bo tam kradna czy ze play ma zasieg tylko w warszawie (to uslyszalem od Pana ktoremu wmowil tak doradca plusa ktory zasieg ma praktycznie taki sam) nieraz mnie smiesza

gdyby mowili ze biuro obslugi zle dziala czy cokolwiek innego zgodnego z prawda to doradcy playa w momencie gdy uslyszeliby ze to wlasnie prawdziwy argument przekonal klienta mieliby problem z przekonaniem go do przeniesienia

a ze play jest liderem jesli chodzi o przeniesienia widac ze wcale zle im nie idzie:) albo swiadomosc spoleczenstwa jest coraz wieksza... bo jesli chodzi o koszty uzytkowania telefonu (glownie przy dzwonieniu do roznych sieci chociaz czasem wychodzi tez korzystniej przy rozowach wewnatrz W3 od abonamentu w W3) to play jest najtanszy... chociaz jak wiadomo nie jest idealny

zalezy na czym komu zalezy.... chociaz i w biurze obslugi playa mozna spotkac milych ludzi ktorzy pomoga (w sprawie swojego prywatnego numeru mi sie tak zdarzylo

) a biorac numer przez doradce zwykle to on staje sie takim biurem obslugi

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie:
http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone:
www.doradcabiznesowyplay.dl.pl