Użytkownik
Ranga
Spamer ;)
Sieć
P4
Niestety, w tym przypadku nie ma mozliwości negocjacji. Ceny telefonów są stałe, zgodne z Cennikiem.Tajemniczy28 pisze:Pytanie brzmi-czy oni rzeczywiście nie mogą zbić ceny tel lub dać cos więcej dla stalych klientów
Powiedz mi proszę, czy pytasz o datę ważności dla "prepaida" czy dla usługi abonamentowej? Piszesz co prawda o karcie, ale wolę mieć pewność.kerim36 pisze:Mam natomiast pytanie jaka jest "data waznosci" przeniesionego i nieaktywowanego numeru?? (czyli takiego ani razu nie wkladanego do telefonu).
Spokojnie, pamiętam . Wkrótce zamieszczę Ci odpowiedź.PlayBoy pisze:czekam na odpowiedz z wątku Wasze przygody z PLAY te negatywne - cd. ze strony 34 już 5 dni
Wiesz co, w tym temacie określa to precyzyjnie Regulamin migracji na "Play Fresh". Z tego co pamiętam (tak na szybko) to Pakiet Złotówek powinien być przeniesiony proporcjonalnie, pozostałe Pakiety i MB niestety przepadają. Zapoznaj się jednak jeszcze z Regulaminem promocji, tam wszystko dokładnie jest wyjaśnione.slawekt pisze:pytania:
1. Czy przepada Premia za doładowania?
2. Co się dzieje z Pakietem Złotówek?
Wiesz co, w tym temacie określa to precyzyjnie Regulamin migracji na "Play Fresh". Z tego co pamiętam (tak na szybko) to Pakiet Złotówek powinien być przeniesiony proporcjonalnie, pozostałe Pakiety i MB niestety przepadają. Zapoznaj się jednak jeszcze z Regulaminem promocji, tam wszystko dokładnie jest wyjaśnione.slawekt pisze:pytania:
chodzi mi o date waznosci dla pre-paida - czyli kiedy moge najpozniej wlozyc karte sim do telefonu, poprawie sie zalogowac oraz korzystac z uslugplay4you2 pisze:Powiedz mi proszę, czy pytasz o datę ważności dla "prepaida" czy dla usługi abonamentowej? Piszesz co prawda o karcie, ale wolę mieć pewność.
AD 1. Premia za doładowanie przepada przy procesie migracji.Nie ukrywam że byłbym zainteresowany taką migracją. I tu pojawiają się pytania:
Moim zdaniem nie da sie przejsć z Play Online na kartę do Play Fresh, w końcu to dwie różne usługi, tak jak z Play Online na kartę nie możesz nigdzie dzwonić
Rzeczywiście Masz rację. Slawekt, przepraszam Cię za moje niedopatrzenie, nie zauważyułem tej wypowiedzi. Nie można przejść z Play Online na Play Fresh.blazejek pisze:Moim zdaniem nie da sie przejsć z Play Online na kartę do Play Fresh,
Dzięki za tą cenną uwagę. Przekażę ją do odpowiednich osób.muchakk pisze:Z poziomu Play24 możesz dokonać migracji usługi do oferty Play Fresh
Wybacz, ale ta informacja jest poufna.Claudec pisze:Kiedy planujecie uruchomić przekaźnik UMTS w Łaziska Górne,ul. Barlickiego 1?
Tego akurat się spodziewałem.AD 1. Premia za doładowanie przepada przy procesie migracji.
Jeżeli tak jest w istocie to bardzo dobra wiadomość dla mnie, gdyż trochę gotówki się nazbierało...AD 2. Cała kwota z konta głównego przechodzi na konto Play Fresh nienaruszona