• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #93736  autor: matikk
 10 sie 2006, 03:07
Witam
Wlasnie chce kupic sobie telefon na abonament(obojetnie jaka siec) i znalazlem promocje na stronie Orange telefonu BenQ-Siemens C81.Ten telefon w najnizszym abonamencie 25zl kosztuje okolo 200zl.Czy warto go kupic?Przekonuja mnie do niego karty pamieci(najbardziej) i oczywiscie mp3 oraz fajny wyglad.Podoba mi sie tez w nim GPS.W innych sieciach nie znalazlem zadnego ciekawego telefonu.Co sadzicie o tym Benq-Siemensie?Czy jest wart swojej ceny?Chce go glownie dlatego zeby sluchac muzyke.Czy myslicie ze ta marka bedzie lepsza od poprzedniej siemens?Bo ja uwazalem siemensy za strasznie kiepskie fony.Mozecie mi poradzic i ocenic ten telefon.
Z gory dziekuje

edit//
naucz się tytułówać tematy
Tankian
Ostatnio zmieniony 12 sie 2006, 09:43 przez matikk, łącznie zmieniany 2 razy.
 #93754  autor: Klusek
 10 sie 2006, 09:26
matikk pisze:...Podoba mi sie tez w nim GPS...
GPS? Coś Ci się chyba kolego pomyliło, ten telefon nie ma odbiornika GPS. Ale ogólnie telefonik jest chyba wart swojej ceny, chociaż tu już się powinni wypowiedzieć posiadacze tego telefonu.

Obrazek
Obrazek

:)

#93761  autor: czaja
 10 sie 2006, 09:44
ja ci z mojego doswiadczenia powiem tylko tak siemens to siemens jesli benq popelni te same bledy to telefonem sie nienacieszysz dlugo.nieznam nikogo kto ma nowe benq-siemens wiec poczytaj gdzies na forach o ludziach ktozy maja te telefony,bo szkoda kupowac telefon ktory 6 miesiecy niewytrzyma moze tutaj ci doradza ludzie posadajacy telefony z nowej seri.

#93960  autor: matikk
 10 sie 2006, 22:36
Ten telefon ma odbiornik gps!Nic mi sie nie pomylilo kolego KLUSEK/
Tutaj cytat ze strony BenQ-Siemens:
"Zainstalowany w urządzeniu „aktywny pilot” JENTRO zamienia model C81 w urządzenie nawigacyjne, przydatne zarówno przy pieszych wędrówkach, jak i jeździe samochodem"

#93967  autor: Klusek
 10 sie 2006, 22:51
matikk pisze:Ten telefon ma odbiornik gps!Nic mi sie nie pomylilo kolego KLUSEK/
Tutaj cytat ze strony BenQ-Siemens:
"Zainstalowany w urządzeniu „aktywny pilot” JENTRO zamienia model C81 w urządzenie nawigacyjne, przydatne zarówno przy pieszych wędrówkach, jak i jeździe samochodem"
A później będzie płacz, że nie ma GPSu. "Aktywny pilot" to tylko aplikacja nawigacyjna firmy JENTRO, żeby z niej skorzystać musisz podłączyć zewnętrzny odbiornik GPS, który oczywiście nie wchodzi w skład zestawu. Odbiornik musisz już sobie kupić sam.

Obrazek
Obrazek