DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #27469  autor: kubako
 26 paź 2005, 22:08
posiada kabelek do Nokii 3100 (3100/3120/3220/6020/6220/6610i) i mógłby za piwko zgrać z telefonu smsy, mmsy i dzwonki? Bo nie mogę stracić tych danych - zależy mi bardzo ma nich, a zmieniłem telefon... Ile ewentualnie może kosztować taka usługa w serwisie gsm?

Mam na myśli zgranie tych wiadomości i dzwonków na cd.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2005, 11:42 przez kubako, łącznie zmieniany 1 raz.

#27476  autor: Ish
 26 paź 2005, 22:39
Hmm troche ten temat tu nie pasuje :wink: Powiem tak, zajdz sobie do punktu GSM i sie dowiedz o cene. Najlepiej wez dwa telefony ze soba, zebys mogl wytlumaczy o co Ci chodzi.

Raczej nikt z tutaj obecnych na forum nie powie Ci ile to kosztuje.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2005, 13:43 przez Ish, łącznie zmieniany 1 raz.

#27496  autor: kubako
 27 paź 2005, 11:33
Ish pisze:troche ten temat tu nie pasuje tutaj
Dlaczego? Szukam użytkownika Nokii, bo raczej taka właśnie osoba posiada kabel który jest mi potrzebny... A to jest forum "Nokia". To gdzie mam szukać? W dziale "Siemens" albo "Sprzedam"? Nie ma nigdzie działu "Szukam osoby z kabelkiem"
Raczej nikt z tutaj obecnych na forum nie powie Ci ile to kosztuje.
A skąd taka pewność? Skoro co dzień niemal na forum padają pytania w stylu "Za ile można ściągnąć simlock?" to czemu nie mogę sie spytać "Za ile można zgrać smsy?". A może moją wiadomość przeczyta ktoś kto pracuje w serwisie i mi odpowie...
Nie rozumiem takiego moderowania - jak ludzie gadają o dupie Maryny i zupełnie OT to jest ok, a jak ktoś ma pytanie to sie czepiasz...
Ostatnio zmieniony 27 paź 2005, 11:35 przez kubako, łącznie zmieniany 1 raz.

#27502  autor: Ish
 27 paź 2005, 13:16
Mozesz pytac o wszystko co dotyczy noki. Tu masz racje i wcale tego nie neguje. Ale samo to ze nikt do tej pory nie odpowiedzial Ci, o czyms swiadczy. Dlatego wiec, szybciej uzyskasz odpowiedz w jakims punkcie GSM. Takie jest moje zdanie.

Co do Twojego komentarzu na temat moderowania, to wybacz ale nie bede tego sluchal. Nie zamknalem tematu, wiec nie wiem skad to uniesienie sie. A jezeli masz jakies uwagi to jest cos takiego jak priv :wink: Wtedy nazywa sie to kulturalnym zwroceniem uwagi 8)
I jeszcze jedno nikt tu nie gada ( pozowole sobie zacytowac Twoje slowa )o "dupier maryny" A jesli nawet sie trafi, to temat jest od razu zamykany po wczesniejszym upomnieniu.

Reasumujac: jezeli na forum, nikt nie udzielil Ci odpowiedzi to szukaj gdzie indziej. A nie rozpoczynaj niepotrzebnej dyskucji. Juz wczesniej Ci poradzilem odwiedzenie punktu GSM. Ale widze, ze do Ciebie to nie dotaralo :?
Koniec dyskusji :evil:

#27590  autor: Bakus
 27 paź 2005, 22:04
ja mam taki kabelek, ale niestety (dla ciebie) mieszkam w Płocku, jak masz gdzieś po drodze płock to moge ci pomóc :wink:

#28034  autor: zosik
 29 paź 2005, 22:19
Tez mam taki kabel (od 3100,6100,6610) ale niestety nie mieszkam w Łodzi...

ISH "Ale samo to ze nikt do tej pory nie odpowiedzial Ci, o czyms swiadczy."

A zauwazyles,ze od pytania minal zaledwie dzien? Przeciez nie wszyscy uzytkownicy forum codziennie tu zagladaja... i moze bedziesz mial mi za złe, ale stane w obronie Kubako - i to nie na PRIV... Wystarczy przejrzec tematy i kazdy zobaczy jak czesto zdarza sie,ze wypowiedzi znacznie odbiegaja od tematu... Osobiscie nie widze nic zlego w jego pytaniu - po to jest forum, a jesli sie myle - sprostuj prosze...
Pozdrawiam

ps. wiem,ze teraz ja odbiegłam, ale poprostu musialam...

#28059  autor: Ish
 30 paź 2005, 09:52
zosik pisze:Tez mam taki kabel (od 3100,6100,6610) ale niestety nie mieszkam w Łodzi...

ISH "Ale samo to ze nikt do tej pory nie odpowiedzial Ci, o czyms swiadczy."

A zauwazyles,ze od pytania minal zaledwie dzien? Przeciez nie wszyscy uzytkownicy forum codziennie tu zagladaja... i moze bedziesz mial mi za złe, ale stane w obronie Kubako - i to nie na PRIV... Wystarczy przejrzec tematy i kazdy zobaczy jak czesto zdarza sie,ze wypowiedzi znacznie odbiegaja od tematu... Osobiscie nie widze nic zlego w jego pytaniu - po to jest forum, a jesli sie myle - sprostuj prosze...
Pozdrawiam

ps. wiem,ze teraz ja odbiegłam, ale poprostu musialam...
Zosik Twoja interwencja jest juz nieaktualna, gdyz wszystko wyjasnilismy sobie z Kuba :wink:
A do Twojej wypowiedzi, to rzeczywiscie zrobilas OT :twisted: mozna bylo to napisac na priv. Chyba, ze chcialas pokazac wszystkim, ze zwrocilas mi uwage - a to byl niepotrzebny manwer 8)

#28202  autor: zosik
 31 paź 2005, 10:24
Nie chcialam pokazac wszystkim, ze zwrocilam Ci uwage, co raczej na fakt,ze niepotrzebna taka badz co badz niezbyt przyjazna reakcja...
Mysle,ze na forum nie chodzi o pokazanie "kto co i ile wie, i co moze" a raczej o wymienienie sie pewnym zasobem wiedzy, by pomoc sobie nawzajem - myle sie?
Dlatego moja reakcja byla taka, a nie inna... Skoro poprzednie wypowiedzi pozostaly na forum - stwierdzilam,ze lepiej stanac w obronie Kuby takze na forum... A jesli poczules sie urazony - nie taki byl moj zamiar...
Pozdrawiam :)

#28232  autor: kubako
 31 paź 2005, 13:12
zosik pisze:stwierdzilam,ze lepiej stanac w obronie Kuby
Wielkie dzięki za pomoc :-) - jestem Ci winny przysługę i obiecuję że gdy tylko nadarzy się taka okazja to i ja stanę w Twojej obronie :-) Wszelkie wątpliwości sobie z Ish'em wyjaśniliśmy i jest ok.

A przy okazji - myślę, że można ten temat już zamknąć.