Użytkownik
Ranga
Obserwator
Model telefonu
6230i
Sieć
era
Po pierwsze ZNALEŹĆ. Po drugie rejestracja zajęła Ci pewnie więcej niż użycie googlarki więc nie mogę nazwać Ciebie śmierdzącym leniemswiat001 pisze:Aplikacje 6230i gdzie je znalesc?? HELP
Słuchaj BURKU, jak nie umiesz korzystać z internetu to siedź w budzie i nie szczekaj bo ktos po pysku Ci za to da.swiat001 pisze:Myslisz ze na google idzie bez problemu znalesc kompatybilne aplikacje do 6230i to jeste w błedzie INTELIGENCIE!!!
Dalej jesteś dla mnie burkiem. Już Ci pisałem, jak nie umiesz korzystać z googli to w ogóle nie korzystaj z netu.swiat001 pisze:1.Nie mow do mnie burku fusie bo nic modrego jeszcze tu nie napisałes
[ciach takie tam pierdy]
Misza uspokoj sie, bo nic nie wnosisz do tematu W przeciwnym razie bede kasowal Twoje posty.Misza pisze:Dalej jesteś dla mnie burkiem. Już Ci pisałem, jak nie umiesz korzystać z googli to w ogóle nie korzystaj z netu.swiat001 pisze:1.Nie mow do mnie burku fusie bo nic modrego jeszcze tu nie napisałes
[ciach takie tam pierdy]
I jak nie umiesz jako tako pisać poprawnie w ojczystym języku to poproś, żeby ktoś zrobił to za Ciebie.
====-->E O T<--====
Ja swego czasu używałem programu Cool Edit Pro 2. Bardzo dużo opcji do zmnieszania bit rate`u, formatu pliku i innych dziwnych rzeczy.Rogal89 pisze:To ja teraz z innej beczki jak sie nazywa programy ktory zmniejsza ilosc bitow w mp3 no i pozniej mniej miejsca zajmuja