DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #40698  autor: Mateopfk
 04 sty 2006, 18:31
Witam.Od kilku dni walcze z podlaczeniem tego telefonu do kompa.Mam kabel USB firmy Foof!.Wiem ze nie jest on kompatybilny z programem Nokia PC suite.Innymi programami także nie mogę podłaczyc telefonu.Wszystko jest poprawnie zainstalowane.Czy da się coś zrobic,czy moge tylko kupic inny kabel a ten wyrzucic?
 #41047  autor: nhm
 05 sty 2006, 16:06
Mateopfk pisze:Witam.Od kilku dni walcze z podlaczeniem tego telefonu do kompa.Mam kabel USB firmy Foof!.Wiem ze nie jest on kompatybilny z programem Nokia PC suite.Innymi programami także nie mogę podłaczyc telefonu.Wszystko jest poprawnie zainstalowane.Czy da się coś zrobic,czy moge tylko kupic inny kabel a ten wyrzucic?
Czy kabel jest zgodny z DKU-5/CA-42 ??

- = n h m = -

#43314  autor: Depesz
 10 sty 2006, 11:36
Proponuje dać sobie spokoj z tym kablem i zakupic IRD-e i po problemie :mrgreen:

#50890  autor: daniellos
 03 lut 2006, 03:25
:smt006 Zgadza się.Mam nokijkę i irda jest niezastąpiona. :-D Przydaje się także do mojego sagemika. :shock: :D ...i bez problemu :lol:

"Każdy bezsens ma swój sens"...,Daniellos.