DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #27997  autor: karol13171
 29 paź 2005, 21:21
Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem aparatu NOKIA HS-1C. Czy moze ktos z was ma juz ten dodatek i wie jakiej jakosci robi zdjecia i czy w ogóle oplaca sie kupowac. I mam jeszcze jedno pytanko: jaki kabel jest lepszy do polaczenia telefonu z komputerem COM czu USB?? Z góry dzięki!! Pozdrowienia

#28007  autor: Bakus
 29 paź 2005, 21:37
oczywiście że usb (dużo szybsza transmisje danych)
 #28014  autor: wojttek
 29 paź 2005, 21:43
karol13171 pisze:Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem aparatu NOKIA HS-1C. Czy moze ktos z was ma juz ten dodatek i wie jakiej jakosci robi zdjecia i czy w ogóle oplaca sie kupowac. I mam jeszcze jedno pytanko: jaki kabel jest lepszy do polaczenia telefonu z komputerem COM czu USB?? Z góry dzięki!! Pozdrowienia
oczywiście USB...
NOKIA HS-1C - ma aparat VGA, czyli jakość nie powalająca na kolana... jako osobny dodatek nie opłaca się wg mnie kupować - dodatkowy 'grat' do noszenia [waży 60 g]. miałem go do 'wypróbowania' na pare dni - zdjęcia robi normalne [jak na VGA]... przesyłanie obrazu z aparatu do telefonu (nokia 6810) trwało dość długo.. dużo dłużej niż w telefonie z wbudowanym aparatem...

jednym słowem - zbędny 'gadżet' :-)

[scroll]To przyjemność pomagać ludziom.[/scroll]
[center]Ericsson GF788e -> Ericsson T10s -> Ericsson R320s -> N 5510 -> SE P900 -> N 3220 -> N 6810 -> N 6681 -> N 6290 -> N E52 -> HTC One S4 -> LG G3[/center]
 #28015  autor: Ish
 29 paź 2005, 21:44
karol13171 pisze:Witam!
Nie kupuj tego aparatu, nie warto. Mialem go i zaluje ze go kupilem :evil:

#28096  autor: Chirek
 30 paź 2005, 13:05
WIESZ KAROL ZASKOCZYŁEŚ MNIE SWOJĄ POMYSLOWOŚCIĄ PO CO CI APARAT DO KOMÓRY LEPIEJ DOLOŻYĆ DO PORZĄDNEJ CYFRÓWY SAM WIESZ ŻE APARAT W FONIE TO BEDZIEWIE A JEŚLI CHODZI O KABEL TO TYLKO USB HEHE

Obrazek