DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #64952  autor: matej122
 02 kwie 2006, 16:39
Witam czy może mi ktoś opisać te 2 telefony pod względem technicznym chodzi mi tu szczególnie o procesor i wielkość pamięci. Chciałbym się również dowiedzieć od użytkowników czy można modyfikować soft patchami i go samemu zmieniać. Czekam na szybkie odpowiedzi
Ps. który byście telefon wybrali?

#64954  autor: sinister_stirrer
 02 kwie 2006, 16:51
nie nie mozna patchowac samemu. Procek maja ten sam 220 MHz, ale n70 ma wiecej ramu... wogole podobne tamty byly poruszane wiele razy!!! i nie widze sesu zasmiecania forum i pytania 100 razy o to samu. Uzyj opcji szukaj, albo przejzyj kilka stron w tyl!
 #64963  autor: piotrz
 02 kwie 2006, 17:43
matej122 pisze:Witam czy może mi ktoś opisać te 2 telefony pod względem technicznym chodzi mi tu szczególnie o procesor i wielkość pamięci. Chciałbym się również dowiedzieć od użytkowników czy można modyfikować soft patchami i go samemu zmieniać. Czekam na szybkie odpowiedzi
Ps. który byście telefon wybrali?
procesory-220mhz
ram:
n70- ogólnie 58, a dla użytkownika dostępne około 32mb
6630-ogólnie 21, a dla użytkownika 9-10mb
softu nie można modyfikować.Wybrałbym n70, przede wszystkim z powodu ramu i aparatu...
w 6630 czasem może Ci brakować ramu, a w n70, raczej będzie ciężko to wszystko zapchać :wink: