DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #59313  autor: wujekm
 08 mar 2006, 01:11
W tym programie można to, tamto i tamto. Jest też możliwośc tworzenia i wysyłania wiadomości SMS. W dziale pomocy opisane jest też że można to samo robić z MMS tylko że u mnie aktywna jest tylko opcja SMS. Czy u Was tak samo? Czy możliwość przełączenia na MMS macie nieaktywną?

Napiszcie, bo nie wiem czy problem jest gdzieś u mnie czy tak jest u każdego. Skoro jest opisne że można tworzyć i wysyłać MMS to powinno się dać ale....?

[ Dodano: 2006-03-14, 23:53 ]
No jak jest u Was?

#74756  autor: stedi
 20 maja 2006, 10:47
Sadze ze nic już nie zrobisz w tej sprawie z tym programem, bo wiekszosc znajomych ma tą opcje tez nie aktywną, osobiscie tez mam nie aktywną.

#74809  autor: Neutrine Ray
 20 maja 2006, 14:22
potwerdzam, u mnie rozniez padaka :( nie wiem od czego to zalezy zrobilem ponadto pelny upgrade i dalej lipa :/

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#74909  autor: Gela
 20 maja 2006, 22:42
jak powyzej....

#74943  autor: ms93
 21 maja 2006, 10:31
u mnie to samo :/
moze ta funkcja jest w fazie produkcji dopiero?? moze dopiero za jakis czas bedzie dostepna?? trzeba poczekac do nastepnego update'a

#74961  autor: Neutrine Ray
 21 maja 2006, 12:24
nie wydaje mi sie, przeciez w helpie, nie ma nawet mowy ze cos mogloby nie dzialac. Jest za to dokladna instrukcja jak tworzyc mms-y probowalem na kilka sposobow odpalic ta funkcje - bezskutecznie :/

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#76180  autor: stedi
 26 maja 2006, 12:46
W sumie opcja MMS na kompie nie jest aż tak poczebna bo jaki to problem zrobic fotke i wysłać pezpośrednio z phona. Jesli chcesz fajnie ozdobić fotki to zrzuc sobie ja do kompa i przerób w dowolny sposób np w Corel Foto Paint, i zpowrotem wrzuć do phona, bedziesz mógł sobie wysłac fajne zdjęcie drogą MMS. Jest wiele sposobów aby sobie pomóc. Osobiście sam przerabiam tak fotki i wrzucam do telefonu.
P.S. To zdjęcie w moim Logo to sam przerobiłem i mam ja na pulpicie i fajnie prezentuje sie na phonie :)

#81768  autor: wujekm
 25 cze 2006, 12:29
Nie chodzi mi o fotki ale o tekst. Przy pomocy tego programu chciałem szybciej wprowadzać duże ilości tekstu do telefonu. MMS używam niemal tak samo często jak smsów. Dziękuje za odpowiedzi