DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1174586  autor: Pablo-1986
 07 lip 2024, 12:11
Window pisze:
06 lip 2024, 22:55
Ogólnie takiemu playowi przydałaby się czystka taryf w Orange masz z 3 taryfy podobną ilość taryf ma t-mobile. Plus też ma kilka aktywnych taryf (archiwalnych też dużo)jedynie play ma dużo aktywnych taryf.

Lepiej nie, bo fresha zlikwidują. Tylko on się uchował z pierwszych taryf

Dobry humor podstawą dnia.
 #1174590  autor: KC-KARLOS
 07 lip 2024, 13:28
Pablo-1986: ale to on pierwszy pójdzie pod nóż - jego kres zbliża się nieubłagalnie.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1174593  autor: KC-KARLOS
 07 lip 2024, 14:00
Ciupaga: tak myśleliśmy przy Play Karcie i wieczystej usłudze Zbieraj Minuty. Taryfę zlikwidowano wraz z usługą.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1174597  autor: Remington
 07 lip 2024, 15:51
Nadszedł czas na wydzielenie takiego wątku, gdyż to nie pierwsza dyskusja o tym, co może się wydarzy lecz brak na to znaków na niebie lub ziemi.

Tu będziemy zbierać takie właśnie posty i możemy debatować ich realność bez zaśmiecania właściwych wątków dotyczących poszczególnych ofert.
 #1176333  autor: KC-KARLOS
 04 sie 2024, 17:29
Może tak być, pamiętajcie, że nadal dla nowych jest darmowy NL na 31 dni za 0 zł, promka do 15 września.

#1176501  autor: KC-KARLOS
 06 sie 2024, 18:38
kazik20: bardziej na okres świąteczny wróci (listopad-styczeń), na jesieni będzie coś innego - pamiętaj, że akcja z 0 na start zmieni się na komunikowanie opcji "na próbę" za 15 zł (zawsze tak było). Ekstra GB i tak jest bez liku, każdy znajdzie coś dla siebie.

#1176509  autor: zulu144dwa
 06 sie 2024, 22:27
Trudno cokolwiek przewidzieć odkad zrezygnowali z tradycyjnego NL na majówkę.
Przykładowo startówkę której ważność kończyła się 31.12.2024 aktywowałem na początku roku, ze względu na darmowy NL z 4800GB. Jakbym przewidział darmowy NL z 5400GB to poczekałbym do teraz z aktywacją.
To była stara startówka kupiona bardzo dawno temu dla 72GB otrzymywanych na starcie - za niuas związany z aktywacją taryfy.

--------------------------------
NL za 1 zł rządzi w OFnK
 #1176686  autor: Vieslav
 08 sie 2024, 22:32
PiotrG-dz pisze:
05 sie 2024, 11:37
Myślę ,że czeka na powrót do przeszłości czyli to :arrow: Szkoda tylko ,że nie będę młodszy o te 24 lata :roll:
Właśnie mi się przypomniało, że kiedyś (chyba) w POPie była opcja wyboru zniżek. Jak ktoś dobrze zakombinował to cena minuty spadała do jakiś groszowych wartości co przy standardowej cenie oscylującej w okolicach 2 zł było nie do pojęcia.
Było też moje ulubione Nowe Orange Go. I komu to przeszkadzało? :lol:
 #1176689  autor: KC-KARLOS
 08 sie 2024, 22:36
Każda sieć miała ciekawe usługi obniżające koszty - ostatnio Plus jest w trakcie usuwania dość mocno rozwiniętego systemu zniżek "Swojaki" - czyli tańszych połączeń z wybranymi numerami wewnątrz Plusa.

#1176863  autor: PiotrG-dz
 10 sie 2024, 15:53
Podwyżki w prepaid są nieuniknione bo po uprawomocnieniu PKE ma wzrosnąć opłata za każdy NR abonencki zarówno w sieciach mobilnych jak i stacjonarnych z 32 gr na 44 gr na rok. :o
 #1176865  autor: MariuszY
 10 sie 2024, 18:25
Wobec wszelkich oznak wieszczących zmiany u operatorów mające na celu odzyskanie pewnych określonych wpływów, a zwłaszcza różnych opłat "za utrzymanie numeru", które w takiej czy innej formie mają rekompensować opom moją (i nie tylko) znikomą kwotowo wielkość wpływów za usługi telekomunikacyjne podzieliłem posiadane numery na dwie grupy. Pierwsza - z dużą pulą zachomikowanych pakietów danych poszła do odpłatnego przedłużenia w taki sposób, aby nie trzymać dużej kasy na KG. Druga - dokładnie odwrotnie, by jeśli przyjdą znaczne podwyżki wycofać numery i odzyskać kasę. Tak czy siak, nie wierzę już w rozsądne zmiany w ofertach. Raczej spodziewam się jazdy po bandzie z cennikami i wymyślaniem nowych usług drenujących konta.
Jedyne pocieszenie mam z mnogości promocji z internetem, bo nic na razie nie zapowiada ich ograniczenia i z obecnych ofert mam już zapas na rok do przodu :D
 #1176878  autor: Remington
 10 sie 2024, 19:46
Tak, choć spodziewam się czegoś na wzór tego co było z roamingiem po wprowadzeniu RLAH - w pierwszej kolejności terapia szokowa (to już widzimy w Play), a później uspokajanie oferty i przywracanie jej ludzkiej twarzy.
 #1178636  autor: PiotrG-dz
 04 wrz 2024, 12:07
Jak podaje konkurencyjny portal w ciągu miesiąca szykuje się zmiana prezesa P4 Hariona na innego z zagranicy czyżby szło ku lepszemu czy może gorszemu niż obecnie?Dla nas karciarzy to ważne :D
 #1178642  autor: KC-KARLOS
 04 wrz 2024, 12:55
DEVI_UI: a nie powiększył promocyjnie GB do usług z no-limitem? Chcesz 50 GB to masz pakiet L 5G, potrzebujesz więcej to aktywujesz promocyjne xxx GB przez rok co miesiąc. Tym, którym transze się skończyły, operator przygotował dodatkową transze 12 paczek po xxx GB, a nawet ponownie pozwala aktywować to co było. Wiem, że to promocje, ale teraz każda z W4 jedzie na promocjach, bo poza nich oferty są jałowe.

#1178643  autor: DEVI_UI
 04 wrz 2024, 12:58
Tak, tylko maksymalny pakiet to „jedyne” 400GB/mc.
W porównaniu do ofert konkurencji na rynku, wygląda to słabo. Ewidentnie nie chce im się brać udziału w tym wyścigu.