DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 84 z 85
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
 #1179879  autor: KC-KARLOS
 24 wrz 2024, 13:25
Wyłączenie nielimitowanego internetu z akcji powodziowej przypadkiem zbiegło się z przerwą techniczną w nadawaniu kanałów tv Grupy Canal+ Polska, czyli ok. godz. 1 w nocy z 23 na 24 września.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1180414  autor: KC-KARLOS
 01 paź 2024, 10:37
Promocja GO L miesiąc za darmo (dla nowych) została przedłużona.
Dodatkowo przedłużono wstęp do 5G (n1) / 5G Bardziej (n78) aż do końca czerwca 2025 roku.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #1180429  autor: KC-KARLOS
 01 paź 2024, 12:21
Regulamin wspomina o dacie 30.09.2024 ale z zastrzeżeniem "lub do ich wycofania" - więc oficjalnie promocja się zakończyła, a nieoficjalnie jeszcze z niej skorzystasz.
Powiązana promocja "Rok Internetu" działa do 31.12.2024, a bez tego ta oferta promocyjna nie ma sensu - więc nieoficjalnie można przyjąć, że GO L (30 GB) + 600 GB + 200 GB na start nadal trwają.
Regulamin Rok Internetu: https://www.t-mobile.pl/c/_bffapi/webcm ... 07_1001107
200 GB na start: https://www.t-mobile.pl/c/_bffapi/webcm ... 07_1001853

Przypomnę, że GO L 30 dni za 0 zł na starterze ustawia wychodzące na 60 dni. Wpada łącznie aż 830 GB na 30 dni. W kolejnym miesiącu włączamy 200 GB na 30 dni za zgody marketingowe. Wszystkie pakiety rozliczane są na osobnych przegrodach.
Kolejność zjadania neta: 1. GB na start, 2. Rok Internetu, 3. GB z oferty GO. 4. blokada neta, 0 kbps.

#1180439  autor: macqmacq
 01 paź 2024, 13:28
KC-KARLOS - dzięki. Może na dniach pojawi się aktualizacja regulaminu :D
Ps. Ja aktywuję tą promocję na starych wygaszanych numerach - do włączenia TYLKO po zalogowaniu na www :mrgreen:
 #1180501  autor: babciagienia1p
 02 paź 2024, 11:22
@Loko_Poko
Jeśli nie potrzebujesz ciągłych wychodzących, doładowanie 5,- zł co 97 dni lub 6,- zł co 127 dni.
Jeśli potrzebujesz mieć ciągłe wychodzące, wtedy 5,- zł co 66 dni lub 6,- zł co 96 dni.

Zasada działania 5,- zł.
1) Stan konta po doładowaniu 5,01 zł - ważność wychodzących - 5 dni.
2) Po 5 dniach automatyczna kara za wydłużenie wychodzących o 30 dni - 3,00 zł.
3) Po 30 dniach automatyczna kara za wydłużenie wychodzących o 30 dni - 2,01 zł.
4) Po utracie wychodzących - 31 dni przychodzących (nie ma automatycznego wyłączenia numeru po teoretycznej utracie przychodzących).
5) Po teoretycznej utracie przychodzących doładowanie 5,00 zł = 5,01 zł i powrót do pkt.1.

Zasada działania 6,- zł.
1) Stan konta po doładowaniu 6,01 zł - ważność wychodzących - 5 dni.
2) Po 5 dniach automatyczna kara za wydłużenie wychodzących o 30 dni - 3,00 zł.
3) Po 30 dniach automatyczna kara za wydłużenie wychodzących o 30 dni - 3,00 zł.
4) Po 30 dniach automatyczna kara za wydłużenie wychodzących o 30 dni - 0,01zł.
5) Po utracie wychodzących - 31 dni przychodzących (nie ma automatycznego wyłączenia numeru po teoretycznej utracie przychodzących).
6) Po teoretycznej utracie przychodzących doładowanie 6,00 zł = 6,01 zł i powrót do pkt.1.
 #1180502  autor: KC-KARLOS
 02 paź 2024, 11:29
Babciu - oprócz tej "kary", to ładnie opisane. Pamiętaj jednak, że usługi (a samoczynne wydłużenie wychodzących jest USŁUGĄ a nie "karą") są ciekawie rozliczane i wynikają różnice +/- 1 grosz. Więc przy pozytywnym scenariuszu może zjeść o 1 grosz mniej - przy korzystnym ułożeniu środków, za wydłużenie na ostatnie 30 dni możemy zapłacić tylko 1 grosz - a to chyba nie "kara" a przywilej, że za taką kwotę wydłużysz wychodzące o miesiąc.
Ważne: mamy jeszcze bonus złotówkowy 5,01 zł za doładowanie konta od 5 zł przy włączonych zgodach marketingowych - a także +10% więcej od zasilenia 35 zł+ - wówczas kasy starczy na dłużej.

#1180527  autor: MariuszY
 02 paź 2024, 19:29
Z tym groszem na końcu bywa różnie. U mnie za przedłużenie ważności konta pobiera w pierwszym miesiącu 3,01zł (było 5,01, a zostało 2,00), więc nie do końca przekonuje mnie opcja doładowania szóstkami. Może taki już mój pech :wink:
O ile na moje potrzeby wykorzystania kart Tm to nie gra roli, o tyle we wspomnianym wyżej przypadku byłaby to już wtopa na 1zł.
 #1180926  autor: rsig
 08 paź 2024, 23:35
Zastanawiałem się czy mojego leżaka przedłużać o kolejny rok ważności, skoro praktycznie z niego już nie korzystam. Z decyzją zwlekałem, aż w końcu ważność się (teoretycznie) skończyła (i zostały teoretycznie tylko przychodzące). Ale po zalogowaniu się do Mój TM widzę że ważność konta sama się wydłużyła o ponad 100 dni. To normalne czy mam jakiegoś farta?
 #1180943  autor: ArturJ
 09 paź 2024, 14:13
@rsig
Normalne to raczej nie jest, ale ich systemy działają - z tego co zauważyłem - jak chcą. Możesz oczywiście pozwolić jej odejść (tej karcie) w sposób naturalny, ale jeśli jednak chciałbyś ją zatrzymać, możesz to zrobić właściwie bezkosztowo. Kiedy numer zostanie odpięty z aplikacji i jednocześnie usunięty z sieci, poproś poprzez infolinię lub czat o przywrócenie. Jest na to miesiąc albo 2 tyg. . Po ponownym włączeniu do sieci, numer "zachowuje się", jak nowo aktywowany. Dzięki temu możesz ponownie skorzystać z bonusu za zgody i wszystkich dostępnych w danym momencie. Teraz jest to pierwszy miesiąc za darmo z dołączoną wiadomą promką. Nawiasem mówiąc ta promka, po miesiącu, działa też w niestandardowy sposób. To takie moje doświadczenia.
Wszystkie inne szczegóły to już babciagienia1p, bo w temacie TM to "ja tu tylko sprzątam" :)
PS. Coś sie zacina wysyłanie wiadomości na forum na niektórych przęglądarkach (Vivaldi,DDGo)
 #1180948  autor: babciagienia1p
 09 paź 2024, 15:29
ArturJ pisze:
09 paź 2024, 14:13
...Możesz oczywiście pozwolić jej odejść (tej karcie) w sposób naturalny, ale jeśli jednak chciałbyś ją zatrzymać, możesz to zrobić właściwie bezkosztowo. Kiedy numer zostanie odpięty z aplikacji i jednocześnie usunięty z sieci, poproś poprzez infolinię lub czat o przywrócenie. Jest na to miesiąc albo 2 tyg.

Wstępne wygaszenie numeru numeru nie jest takie proste. Przychodzące potrafią funkcjonować nawet kilka lat po teoretycznym końcu (+31 dni po utracie wychodzących).
Szybciej można przenieść numer do innego operatora i wrócić.
 #1181029  autor: pewues
 10 paź 2024, 21:13
Kilka pytań o T-M, Heyah 01 i nowe RBM. Podejrzewam, że na 99% odpowiedź na każde jest negatywna, ale kto wie, może ktoś z forumowiczów próbował robić takie testy i eksperymenty.

1. Czy numerem z nowego RBM lub z Heyah 01 można zalogować się skutecznie w apce T-Mobile?

2. Czy z RBM lub Heyah 01 można przejść do T-Mobile lub zwykłego heyah poprzez zmianę taryfy jakimś kodem lub przez BOK (bez pośrednictwa innego operatora)?
Jeśli tak, to jak po takim przejściu zachowuje się stara karta sim – od razu działa na niej nowa taryfa czy trzeba coś samemu zrobić do aktywacji, jak przy nowym starterze T-M ze sklepu?

3. Czy po nieudanych przenosinach numeru do Heyah 01 karta SIM, którą odebrało się z paczkomatu przepada i nic się z nią już nie da zrobić czy może da się na niej odpalić subskrypcję z nowym numerem albo wykorzystać jako duplikat innej?

4. Czy starterów nowego RBM można używać jako duplikatów dla numerów T-M?
 #1181031  autor: loginpremium
 10 paź 2024, 21:22
pewues:
1) nie, zobacz załączone foto.
Obrazek
2) nie wiem o kodzie/BOK i sam wstecznie chętnie dowiedziałbym się o tym. Przeniosłem numer RBM->PLAY->T-Mobile GO i jak pisałem miesiąc temu tak nadal ten numer jest dostępny w aplikacji T-Mobile ale z informacją o taryfie: subskrypcja RBM, z zerowym stanem konta i ujemną ważnością konta (pod *9898 słychać co innego…) i brakiem możliwości skorzystania z pakietów T-Mobile. Pomimo zgłoszenia oraz reklamacji - nic się z tym nie dzieje.
 #1181124  autor: KC-KARLOS
 12 paź 2024, 10:40
Drodzy, jak Wam działa transmisja? Odnotowuje na karcie GO (pakiet GO L - ten testowy na miesiąc za friko) spowolnienia w niektórych serwisach, np. nasze forum i portal czy Epic Games. Oczywiście w zasięgu 5G Bardziej.

• Strona 84 z 85
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84