DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 583
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 583
 #851126  autor: Blank
 14 lut 2016, 19:46
Reklamacja jakąkolwiek drogą - polecam czat (ale musi minąć 24 godziny w chwili wejścia na czat).
Ale nie ma co się martwić na zapas. Doładuj, poczekaj. Może wpadnie (niektórzy dostają. Nawet po ok. 10-20 minutach) :)
Warto co jakiś czas sprawdzać kodem *101*01#, bo SMS-y w Orange też mają swoje humory :D

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #852738  autor: Blank
 25 lut 2016, 10:06
Jak minęło > 24 godzin,
orange.pl > Mój Orange > Zgłoś sprawę > Zaproszenie do kontaktu z doradcą.

Opisz sytuację, bonus otrzymasz w kilka chwil.

Uwaga! Z tego co zauważyłem w ostatnich dniach, jeśli masz niezarejestrowany numer, aby uwzględniono Ci reklamację - dotyczy takze przyznania bonusu - będziesz zobligowany do podania imienia, nazwiska oraz adresu, na który zostanie wysłane potwierdzenie listowne reklamacji. Dane te mogą być wyssane z jakiejkolwiek części ciała.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #852752  autor: zielony71
 25 lut 2016, 11:45
Robię tak jak napisałeś, ale nie mam opcji zaproszenia do kontaktu z doradcą. Mogę tylko napisać normalne zgłoszenie, które (jak wiem z doświadczenia) będą rozpatrywali 31 dni;-)
 #852765  autor: Blank
 25 lut 2016, 12:04
https://www.orange.pl/moj_orange/nowe_z ... range_menu (po zalogowaniu się do Mój Orange).

Jeśli masz włączone oprogramowanie blokujące widżety/reklamy to może być konieczne ich wyłączenie (np. Adblock, NoScript, Ghostery).
Musisz zalogować się na istniejący, aktywny numer prepaid/postpaid w Orange aby pojawiło się zaproszenie. Najlepiej zalogować się na numer, którego sprawa dotyczy (brak weryfikacji).

W razie czego naciśnij CTRL+F4, aby odświeżyć stronę.
Obrazek

#852796  autor: babeo
 25 lut 2016, 14:08
Ja od wczoraj chyba 4 razy rozmawiałem na czacie.
Mija właśnie 30 godzina a mi dalej nie zmienili taryfy.

Zaczynam się zastanawia czy jest sens brać to całe free skoro tam są takie zonki z bonusem.

Czy w sumie komuś działa do dobrze?
 #852812  autor: KC-KARLOS
 25 lut 2016, 15:17
No i macie swoje polecanie łącznie 6 GB i no-limit minut+SMSów w OFNK za 30 zł/mies.. albo w tańszej opcji dla MNP. System billingowy nie daje rady. Od razu przeczułem to, że nie dla każdego się poszczęści taka opcja. Ja bym radził dzwonić pod *100 lub z innej sieci 510100100 i zgłaszał problemy techniczne, a reklamację w ostateczności. Niech za swoją "mega ofertę" zapłacą masą zgłoszeń.
Drodzy, kombinowanie nie zawsze się opłaca, bo zawsze coś nawali po stronie operatora.
Jest tanio, ale nie do końca, zawsze oberwiemy gorszą obsługą - jak nie technicznie, to kosztowo.
Miło, że jestem w Play na abonament ze stała ofertą bez niespodzianek z pełną wolnością umowy (to tak osobiście) :)

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥
 #852825  autor: Blank
 25 lut 2016, 16:00
XD
Karlos20, to nie jest wina promocji tylko idiotów z działu IT, którzy nie od dziś nie potrafią nic poprawnie zrobić.
Problemy w Orange to codzienność. Ale niektórzy mają szczęście i ich nie spotykają, albo zdarzają się równie rzadko co w innych sieciach.

Mimo wszystko, po zakończeniu umowy w RBM, prawdopodobnie przejdę do Orange właśnie - jeśli promocja MNP będzie nadal dostępna, a konkurencja nie da zbliżonej (a przecież o Orange nie mam najlepszego zdania).
25 zł miesięcznie za nielimitowane Rozmowy, SMS-y i 17 GB danych to jednak bardzo kusząca perspektywa. Szkoda, że Play nadal robi za głupiego i nie umożliwia wzajemnego przedłużania umów między RBM, a Play. Wtedy może związałbym się umową w abo play, a tak powiem papa, bo i tak będę musiał zmienić operatora, aby zachować numer...

#854117  autor: Ricki1980
 02 mar 2016, 23:23
Mam pytanie, czy to prawda że po roku od aktywacji pakietu za 28 zł zostanie on zmieniony na pakiet za 35 zł i będzie mniej internetu. Zamierzam przejść z Virgin, ale ta oferta jest aż nadto idealna jak na Orange.
 #854120  autor: cyanoone
 02 mar 2016, 23:25
Z tego co wiem to jeśli wybierzesz wersję cykliczną to będziesz ją mieć dopuki nie zabraknie pieniędzy na odnowienie pakietu. Do Virgin zawsze można wrócić.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
  • Strona 6 z 583
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 583
  • 1
  • 4