neotele pisze: ↑14 wrz 2024, 13:14
@mm120
NL1 daje (dziś) +1 dzień ważności GB NL
(A po upływie daty ważność GB NL, będą one zamrożone i dostępne do odmrożenia przez następne 31 dni, gdy masz aktywne NL jednorazowe - lub 93 dni, gdy masz aktywne NL cykliczne).
Jeśli ważność KG była <31 to KG i ważność BIZD będzie wynosić 32 dni.
Teraz w regulaminie "„Rozmowy, SMSy i MMSy
bez limitu za 0 zł na pierwszy miesiąc + ekstra 5400 GB przez rok” jest mowa o sms START a nie START CYKL. Czy to znaczy, że mam aktywny NL jednorazowy czy cykliczny?
Niektórzy to pisali o przedłużeniu możliwości korzystania z GB poprzez NL za 1 zł.
W regulaminie widzę tylko pkt. 45, który by się odnosił w jakiś sposób do ważności konta:
"Zakupiona Usługa ustala nową datę ważności Konta oraz wszystkich środków na nim zgromadzonych. Konto przechodzi w tzw.
okres aktywny, w którym Abonent może wykonywać połączenia wychodzące i odbierać połączenia przychodzące. Ważność na
połączenia wychodzące będzie równa ważności Usługi + 31 dni. W sytuacji, gdy po zakupie Usługi ważność Konta na odbieranie
połączeń przychodzących byłaby krótsza niż 93 dni, ważność ta zostanie ustawiona na pełne 93 doby licząc od końca ważności
Usługi na połączenia wychodzące."
Co to znaczy dostępne do odmrożenia? Czy mogę z nich korzystać po wysłaniu NL za 1 zł?
Jak mam sprawdzić czy aktywowałem usługę jednorazową czy cykliczną?
Ten regulamin odwołuje się chyba do usługi cyklicznej.
Tu:
viewtopic.php?f=22&t=83319&p=1177671#p1177671
pisze o utrzymaniu. Czy to znaczy, że można utrzymać, ale nie można korzystać przez rok wysyłając co 93 dni NL za 1 zł?