Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Przenosiłem kilka numerów i podobne sytuacje z usługami się zdarzały. Czasami wszystko się układało w systemie po kilku dniach, ale nie zawsze. I wtedy pomagało tylko zgłoszenie. Najczęściej "w trakcie zmian" wisiały poczta głosowa i roaming. Stan faktyczny był taki, że poczta była aktywna, a roaming nie wiem bo nie miałem okazji sprawdzić. Problem był taki, że nie dało się pocztą zarządzać bo status "w trakcie zmian" to uniemożliwiał, a z poziomu telefonu próba wyłączenia - nie możesz wyłączyć bo usługa nie jest aktywna, a próba włączenia - usługa jest już aktywna Na czacie załatwiają to praktycznie od ręki. Z mojego doświadczenia mogę podpowiedzieć, że dopóki nie zacznie działać sprawdzanie numeru pod *555 to nie wszystko po MNP się poprawnie ułożyło w systemie. Jeden numer przetrzymałem specjalnie ponad miesiąc, ale samo nie zaskoczyło.jurak pisze:2. Aktywacja usługi przez Orange Online "Masz za Staż" dalej wisi jako "w trakcie zmian".
Wysyłając sms pod 401 o treści WIECEJ mam info "Aktualnie posiadasz już włączoną usługę Masz za Staż. [...]
A znowu wysyłając sms pod 401 o treści STAZ mam info "Nie możesz wykonać tej operacji. Zarejestruj numer w promocji wysyłając SMS o tresci WIECEJ pod nr 401 ..."
Jedno z drugim się wyklucza...
Dokladnie24bis24 pisze:a w jakiej taryfie jesteś OFnK?
ustawiło się na 14 dniMarens pisze:Nie przejdzie w OFnK opcja "Masz za staż" 25zł + 200zł i konto promocyjne nie ustawi się na 10 miesięcy?