Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Jeśli Garfield nie ma w tej chwili aktywnego numeru na żadnej karcie (w VM numer wyłączyli a w Orange nie włączyli) to nie odbierze smsa z kodem i przenosiny online nie zostaną nawet rozpoczęte. W realnym salonie też pewnie będą trudności ale może uda się, jeśli trafi na konsula któremu będzie się chciało męczyć i będzie znał system.Gregrin pisze:To jak ci się nie chce iść do salonu to przenieś gdzieś gdzie da się to zrobić online (virgin, lajt ?)
Heh, mi Orange jeden numer aktywował tylko w jedną stronę i to tylko w swoje sieci, dla innych było że nie istnieje... , "magicznie" "niedasizm" ustąpił na drugi dzień po piśmie do UKE - choć odp. jeszcze nie mam.areksz pisze: Wydaje mi się , że sytuacja jest podobna do mojej z tym numerem tymczasowym. ...
Dzięki, to faktycznie jest to. Swoją drogą mogli to nazwać jakoś bardziej intuicyjnie, albo to ja spałem dziś za krótko i komórki nie kojarzą odpowiednio szybkoareksz pisze:Już podaję rozwiązanie ;
nazywa się ta oferta "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich i pakiet internetu", cena jaka widnieje to jest 35PLN .
Jak klikniesz aktywuj, pobierze Tobie 28PLN.
Tam w warunkach jest opisana informacja, że dla przenoszących pobierana jest cyklicznie opłata 28PLN/
Jak byś i tego nie miał(tej opcji w systemie internetowym) zadzwoń na BOK Orange 510100100 (chyba 1,5 PLN za połączenie) i poproś o włączenie ręcznie, lub mail.