AKurat dla mnie 200gb w komorce to norma.Net w pracy skądś musze brac.(Tethering) ale i tak te 100gb na samej komórce idzie( sprawdzanie sieci analizy ruchu firmowych urządzen)Itd;)
uwierz sam na prywatnym telefonie potrafie poleciec 20gb mies.
Co do Plusa/a2mobile to 30zl tak jak mowisz 45gb nie majątek danych sporo ale zalezy co kto lubi to raz dwa że tu musze płacic te 30zl tu w Heyah mam za darmo a jeszcze mam dopłacane.Jak swego czasu bylo z Virgin Mobile;)Co siedzialem i non stoper problemy im zgłaszałem. OD roku mam telefon za około 3-5zł miesięcznie.Bo 99% zwrotów+ rekompensat wyrównuje sprawy.Z wlasnej kasy wydałem 5zł moze z poł roku temu. U mnie plus/a2 nie wydala nawet z internetem wiec zostaje Orange/Tmobile no i PLAy który kuleje 3-5mega w LTE ale jest lepiej niz zatkany PLUS.( nadajniki obaj mają na tym samym obiekcie)
Dlatego nigdzie nie ma lepszej oferty niż heyah;) W Orange na firmę 500gb mam i z tego miesięcznie złasi 498 gb w szczycie nawet potrafilo isc 600gb...( z lejkiem do 2mega)
Numery firmowe są w abonamencie Orange mobilny głowny net też.A heyah jest traktowana jako uzupełnienie....
A2mam tylko jako leżak bo bawiłem się
Roaming podnosisz tu kwestie roamingu.Mam 1,76gb w prepaid Orange ( moj numer glowny) i mimo że 35zł płacę co miesiąc to nie płacze ze w Heyah mi brakuje owszem należy nam się i podnoszę ku temu odpowiednie kroki prawne by zaczęto realizowac wszystko jak trzeba. Mam też 4,07 w Mobilnym necie Firmowym.Żona ma tak samo 1,76gb w orange na karte. Wystarczy nam neta na wakacje.Aby być uczciwym doładuję jeszcze 25zł w Tmobile Frii dostane 1,26gb w Roamingu+ no limit.( tu mi na samym necie zalezy do porównan prędkosci)A2 może za 20zł rownież.
Mam głowne karty a to jest tylko zabawą dodatkiem ktory naprawde dużo przejmuje chwilami ruchu sieciowego.W odróżnieniu od innych ofert czy abonament czy nie tu mam 2tB bez problemów w Orange pobierz 30-60gb w ciągu 24h.Zapodają ci legalnie lejek 10mega...( już 2x tak miałem)
W neostradzie na firmę miesięcznie jest wykorzystywane okolo 800gb.Serwery monitoring full hd i inne cuda wianki.
@ który transferuje ponad 1tB danych to ma karty Heyah w Modemie
nie w telu.
Nie każdy ma stacjonarny net w domu ( ja na wsi mieszkam wiec jedyna opcja to mobil) Wiec każda karta się przydaje.Włącznie z Heyah.( ale akurat w domu lecimy na orange 500gb)
W domu z tych 500gb jest podpiete 3komputery 2x tv i dekoder. Bardzo często jest tak ze durne jutjube u żony potrafi wyssać 50-60gb na miesiąc.A do tego brat który non stop jakies serwisy streamingowe to 250gb to norma u niego.Pozostałe wyniki to ja głownie filmy full hd.
Idzie tych danych. Jest szansa na światłowod to może od Września będe miał gdzieś cudowania z kartami ale i tak heyah zostaje w użyciu bo warta jest tego;)Nie zraża mnie problem 2x na miesiac czy więcej.Mi to rybka;) Jestem uparty i cierpliwy.Wlaśnie sprawdziłem ile pobrałem gb do dziś 91gb:) w samej komorce.