trecik pisze:...W sierpniu pisałem (cytat), że chyba mi znika kasa z konta, no i właśnie potwierdzam. Co jakiś czas pobierana jest opłata za transmisję danych, mimo że od samego początku mam włączony Pakiet Internet...
Zajęło im to ponad tydzień, ale podliczyli mi, jak mniemam, wszystkie obciążenia i zwrócono ponad 2 razy tyle ile miałem udokumentowane:Remington pisze:Złóż reklamację, ciekawe co odpowiedzą.
W nawiązaniu do złożonej przez Pana reklamacji XXX dotyczącej rozliczenia usług telekomunikacyjnych dotyczących karty SIM o numerze XXX informujemy, iż pomimo cyklicznie aktywowanego Pakietu Niewyczerpalny Internet stwierdzono obciążenie środków z konta głównego za niektóre sesje transmisji danych w łącznej kwocie XXX PLN.
Wyżej opisany błąd dotyczący numeru będącego przedmiotem reklamacji jest weryfikowany przez dział techniczny.
Jednocześnie informuję, że w dniu XXX dokonaliśmy zwrotu na konto karty SIM...
Edit:
Co do jakości połączeń - jak dzwoni do mnie siostra (smartfon - smartfon tej samej firmy), to pewnie w zależności od zasięgu, jakość jest bardzo dobra albo wręcz wyśmienita. Jak gadam ze stryjem, który dzwoni z kartofla, to nie mogę go zrozumieć.