Ja tam wolę podejście do tematu Orange,gdzie dzięki RWK w każdej taryfie mogę mieć np. zachomikowane na rok, parę giga transferu we Free.A darmówki w sieci wbrew pozorom, wielu nie są potrzebne do szczęścia.
Z argumentem OFnK to się akurat zgodzę, sam mam i korzystam i jest to mocna przewaga RWK w tym wypadku.
Nie w każdej taryfie możesz mieć zachomikowany transfer tylko w OFnK i Smart (podobno, ale to w wyniku "błędu"). Natomiast każdy inny pakiet i transfer w każdej innej taryfie ważny jest 30dni (można pakiety danych sumować).
W plejaku jak narobisz sobie skarbonki to możesz przejść do RWK i też wygadać skarbonkę, czy "wypakietować". Podobną z resztą żonglerkę zrobię po wykorzystaniu transferu w OFnK i przejdę do taryfy, w której będę mógł wykupić pakiet danych.
Myślę, że rozmowy wewnątrzsieciowe potrzebne są znaczonej większości użytkowników, zwłaszcza kiedy są za free. Wyjątkiem są tacy co potrzebują no-limit lub dzwonią tak mało, że szukają jak najniższej stawki, bądź pakietów minutowych na kilkadziesiąt-kilkaset minut po różnych sieciach.