U mnie dziś wróciła możliwość dobijania minut z Orange.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Potwierdzam, wczoraj znajomemu też zaczęło nabijać Orange, u siebie przed chwilą sprawdziłem i nabiło minuty z nju. Także naprawione wygląda że jest.
Redaktorzy Telepolis trzymają rękę na pulsie. Zgłaszane na forum problemy nie są im obce.
A jak u innych? usługa działa poprawnie?
ja będę mógł później potestować.
A jak u innych? usługa działa poprawnie?
ja będę mógł później potestować.
U kuzyna dalej na P24 minut nie widać.
niech sprawdzi poprzez kod.
Kodem oczywiście może minuty zobaczyć. I nabijanie z Orange u niego też działa.
Czyli hipoteza kilku telekomunikacyjnych bojowników, że Play potajemnie odcina ZM okazała się jednak Teorię Spiskową
Bilingi w aplikacji jak i na play24 ruszyły. Minuty mi nabijało. Generalnie wszystko działa.
A może po prostu play się nie będzie opłącało utrzymywać tej usługi z racji na niewielką liczbę aktywnych w niej kart.
@marokmon
oczywiście że jest nieopłacalna i dawno by ją chętnie zamknęli.
oczywiście że jest nieopłacalna i dawno by ją chętnie zamknęli.
Zamknąć mogą choćby i od 1 marca - ale pod warunkiem godziwego odszkodowania za uciułane minuty.
Mnie ta taryfa już dawno znudziła i chętnie bym się przeniósł gdzie indziej, ale szkoda tych uzbieranych 3000 minut.
Mnie ta taryfa już dawno znudziła i chętnie bym się przeniósł gdzie indziej, ale szkoda tych uzbieranych 3000 minut.
Odszkodowania ???
Weź nie żartuj.
Może do sądu ich za brak minut podać
Weź nie żartuj.
Może do sądu ich za brak minut podać
IMO postąpią analogicznie jak w grudniu, zamkną np. od 01.04 a dotychczasowe otrzymają 6 miesięcy ważności.
Nie zaskoczy mnie taki krok Operatora.
Nie zaskoczy mnie taki krok Operatora.
Jak zamkną ofertę bez odszkodowania to się poskarżę do UKE oraz UOKIK. Jest coś takiego jak prawa nabyte Konsumenta, a i w regulaminie tej promocji pewno znajdzie się kilka niedozwolonych klauzul.
Nie wolno odpuszczać Januszom z międzynarodowych funduszy ...
Nie wolno odpuszczać Januszom z międzynarodowych funduszy ...
@R.Mandano
Pewnie, tak jak się poskarżyli użytkownicy złotówki w T-Mobile. Jakoś nie słychać żeby ktoś cokolwiek ugrał
Pewnie, tak jak się poskarżyli użytkownicy złotówki w T-Mobile. Jakoś nie słychać żeby ktoś cokolwiek ugrał
skoro T-Mobile nie jest pod parasolem Platformy ...
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/pra ... wyrok-sadu
to i Play może dostać mandat karny
Jak się poskarży jeden zbieracz minut to pewno nic z tego - ale jak całe Forum to co innego ..
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/pra ... wyrok-sadu
to i Play może dostać mandat karny
Jak się poskarży jeden zbieracz minut to pewno nic z tego - ale jak całe Forum to co innego ..
Co to jest za porównanie? Ta kara dotyczyła zupełnie czegoś innego. Wycofując usługę operator nie łamie prawa i żaden urząd nic z tym robił nie będzie. Oczywiście możesz się skarżyć, twoje prawo
Nie chodzi o to, że ewentualnie wycofa usługę - bo zawsze ma do tego prawo.
Ale o to, że nie wypłaci godziwego odszkodowania za uciułane minuty - albo o to, że da tylko 6 miesięcy a nie np. 6 lat na wykorzystanie tych minut.
UOKiK zarządza prezes, który nie ma litości dla Pazernych Januszy z Międzynarodowych Korporacji ...
…bo widocznie dostał polecenie by dbać o wpływy do budżetu. Tym sposobem widzimy ostatnio kary w kwotach niespotykanych nigdy wcześniej.
Na złożone reklamacje oddzwaniają, twierdzac że błąd po ich stronie został usunięty 15.02, przepraszają i przyznają pieniadze na KG i dodatkowe minuty do wszystkich