Użytkownik
Ranga
Spamer ;)
15 zl za 10 zl! Takie czary tylko w Play! Nie czekaj! Wyslij kod *111*63*1#. Promocyjne zlotowki mozesz wkorzystac przez 30 dni. Regulamin na playmobile.pl
20 gr/min do wszystkich sieci w Polsce! Aktywuj pakiet 30 minut za 6zł. Wyslij kod *111*62*1#. Minuty do wykorzystania przez 30 dni. Regulamin na playmobile.pl
Hmmm... Ja dalej nie widze informacji na stronie playa o tych pakietach... Moze mi dasz link... Nie chodzi mi o plik z regulaminem tylko strone na ktorej jest odnosnik do niego i jakikolwiek opis ze taki pakiet jest... Bo ja nie widze!Rezo pisze:aserty: nie wiem jakich standardów oczekujesz jeśli chodzi o wiedzę konsultantów...? Skoro regulaminy tych pakietów zamieszczone zostały na stronie wszystkim zainteresowanym, to obowiązkiem konsultanta jest przynajmniej wiedza o tym, czy taki bądź inny pakiet jest dostępny. Jeśli nie pamięta szczegółów, powinien je uzupełnić w oparciu o regulamin.
Najwidoczniej te pakiety są dla zainteresowanych. A nie widzę problemu. Kto bedzie chciał/wiedział/interesował sie ten znajdzie o nim info.aserty pisze:Hmmm... Ja dalej nie widze informacji na stronie playa o tych pakietach... Moze mi dasz link... Nie chodzi mi o plik z regulaminem tylko strone na ktorej jest odnosnik do niego i jakikolwiek opis ze taki pakiet jest... Bo ja nie widze!
aserty pisze:Pozatym na "stronie" playa jest jeszcze nie jeden "ukryty" regulamin ale skoro nie ma oficjalnej informacji
Pakiet 30 minut za 6 zł można aktywować tylko raz na miesiąc. Po wykorzystaniu zalega na koncie przez 30 dni ze stanem zerowym. Dopiero jak pod *104# przestanie być widoczny, będziesz mógł aktywować następny.KamaZ pisze:Ostatnio chciałem sobie aktywować pakiet 30 minut za 6 zł i ciągle pisze, że jest aktywny. Podobnie jak w przypadku 15 za 10, który można było tylko raz aktywować. Czyżby skończyła się ta promocja?
Doskonale o tym wiem, bo tak było do tej pory, ale ostatnio pomimo tego, że pakiet skończył się kilka dni temu nadal aktywować nie mogę. Może jest jakiś limit odnośnie ilości aktywowanych pakietów. Korzystam prawie od samego początku jak się pojawił.biotyt pisze:Pakiet 30 minut za 6 zł można aktywować tylko raz na miesiąc. Po wykorzystaniu zalega na koncie przez 30 dni ze stanem zerowym. Dopiero jak pod *104# przestanie być widoczny, będziesz mógł aktywować następny.KamaZ pisze:Ostatnio chciałem sobie aktywować pakiet 30 minut za 6 zł i ciągle pisze, że jest aktywny. Podobnie jak w przypadku 15 za 10, który można było tylko raz aktywować. Czyżby skończyła się ta promocja?
Bardzo możliwe. Tylko ciekawe czy udało się komuś go aktywować po raz drugi?Sig pisze:Może na stałe został zastąpiony pakietem 10zł za 5zł? W sumie jest korzystniejszy bo za 5zł ma się 34,5 minuty (można też wydać na SMS), podczas gdy w starym za 6zł jest 30min (o ile dobrze rozumiem).
Daj znać jak dostaniesz odpowiedź.metpablo pisze:Też nie mogę uruchomić ponownie 30 minut za 6 PLN. Dlatego posłałem reklamację.
Ile razy już aktywowałeś? Na ojca numerze 5 razy już był i nie da rady a u mnie 4 i jest jeszcze możliwość.muchakk pisze:Ja od momentu pojawienia się tego tematu na tym forum regularnie co miesiąc aktywuje ten pakiet i nie mam z tym żadnego problemu więc wątpię żeby był nałożony jakiś limit aktywacji.
10zł za 5zł wciąż obowiązuje tylko raz?10 zł za 5 zł nie wykluczają się.
KamaZ - dostałem odpowiedź na reklamację. Uznana za zasadną, system coś szwankował. Zaproponowali w ramach rekompensaty 20 minut.KamaZ pisze:Daj znać jak dostaniesz odpowiedź.metpablo pisze:Też nie mogę uruchomić ponownie 30 minut za 6 PLN. Dlatego posłałem reklamację.