Zostaje. Przenosiłem niedawno i wszystko przeszło. Nie jest to przypadek, wcześniej potwierdzałem w BOKu.
Jeszcze niecałe 2 godziny na Grunwald
Jeszcze niecałe 2 godziny na Grunwald
Nie ładuj za 200 zł, dopóki nie dostaniesz informacji, że skarbonka jest aktywna.typ7jeden pisze:- ostatniego dnia trwania pakietu wlaczam skarbonke i laduje konto za 200 zl
Tak, tylko ze bonus 100GB jest ważny 5m-cy a kwota z konta głównego starcza na 8m-cy odnawiania pakietu. Jeśli nie chcesz "tracić" tych 100GB bo schodzą one dopiero po pakiecie 35GB to rozsądniej ładować za 100zl i zamiast 15% więcej na konto główne, zgarniać 10% ale utrzymywać sobie GB. Wszystko zależy od potrzeb. Jeśli te 35GB jest wystarczające i nie skorzysta się z tych dodatkowych 100GB to wtedy rzeczywiście lepiej za 200zl.typ7jeden pisze: dostaje 100 gb bonus na 5 miesiecy za doladowanie
- dostaje co miesiac 35 giga po odnowieniu sie pakietu + co miesiac o 1GB wiecej za staż
dobrze rozumuje?
Wszyscy tak mająKtoPytaNieBladzi pisze:Boję się teraz, że co miesiąc będzie mi pobierać 35 zł zamiast 28 zł. Czy to błąd? Ktoś z was tak miał ?