Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Owszem, mozemy sie wypowiedziec tusebusy pisze:111, wypowiada się tu pracownik Klucza pod wyraźnym nickiem - niech się wypowie, obieca.
Powtórzę się, jeśli nie ma we wniosku na to miejsca to standardem powinna być microSIM. Co powie na to Klucz Mobile
...mogę snuć swoje domysły, jednak nikt się do niczego nie przyzna.
Być może jednak nie warto się zrażać - to tylko MVNO, jak pisałem - ma być przede wszystkim tanio, a numer przenosi się dopiero wtedy gdy bardzo zależy na korzystaniu z usług danego operatora, w końcu po coś się go przenosi
Zgadza się. Nowe karty mają możliwość wyłamania micro-SIMChris pisze:Właśnie w Teletorium kupiłem starter Klucz Mobile i jestem bardzo miło zaskoczony.
Starter za 5 zł, na koncie 6 zł do wykorzystania, a konto ważne do września 2015 r.!
Jak na razie wykonałem tylko jedno połączenie do Orange i jakość połączenia była bez zarzutu.
Karta SIM uniwersalna, tzn. z możliwością wyłamania karty micro-SIM.
Nie wiem czy to jakiś cud i czy mój przypadek jest odosobniony, ale mam jeden taki starter Klucza, który odpaliłem w grudniu ubiegłego roku i ani raz go nie doładowywałem. Następnie kartę włożyłem do telefonu jakoś w czerwcu i data ważności sama zmieniła się na 27.06. Dziś wsadziłem w/w SIM-kę do tel i nadal loguje się do sieci. Taka ciekawostka.Chris pisze:Nigdzie nie widzę informacji, jak długo ważne jest konto bezpośrednio po aktywacji startera.
Czy ktoś się orientuje, ile ten okres wynosi?
zdażają się miłe niespodzianki. to tylko sprzętEmsi pisze:Nie wiem czy to jakiś cud i czy mój przypadek jest odosobniony, ale mam jeden taki starter Klucza, który odpaliłem w grudniu ubiegłego roku i ani raz go nie doładowywałem. Następnie kartę włożyłem do telefonu jakoś w czerwcu i data ważności sama zmieniła się na 27.06. Dziś wsadziłem w/w SIM-kę do tel i nadal loguje się do sieci. Taka ciekawostka.Chris pisze:Nigdzie nie widzę informacji, jak długo ważne jest konto bezpośrednio po aktywacji startera.
Czy ktoś się orientuje, ile ten okres wynosi?
Pracujemy nad tym. Bedziemy informowaćEmsi pisze:Klucz Mobile, kiedy obiecany lejek w pakietach danych?
Kiedy ma to zastosowanie itpUsługa Połączenie oczekujące *101*11*14# *101*00*14#
Usługa Zawieszenie połączenia *101*11*15# *101*00*15#