Mam jeszcze jedno pytanie ,jaki jest ten kod na nolimit ,aby go wbić chyba że to z automatu bo narazie nie będę aktywował tego startera bliżej końca mc z tego względu iż takie życzenie ma osoba
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Proszę bardzo *111*887*1# lub w P24 kliknąć co trzeba.
@blacQ1
Pamietaj, że oferta max. 15,- zł odnawia się każdego pierwszego dnia miesiaca kalendarzowego.
Pamietaj, że oferta max. 15,- zł odnawia się każdego pierwszego dnia miesiaca kalendarzowego.
To jeszcze dopytam dla pewnościbabciagienia1p pisze: ↑03 paź 2023, 06:43@xperia
1) Pakiety jednorazowe:
a) 0,5 GB za 4,- zł
b) 1 GB za 5,- zł
c) 2 GB za 9,- zł
d) 4 GB za 15,- zł
e) 10 GB za 25,- zł.
2) sobotnie kody z gazety na 50 MB.
viewtopic.php?f=76&t=82383&p=1158108#p1158108
Uwaga! "Tańsze" pakiety jednorazowe o tych samych - jak wyżej - rozmiarach "znikają" w przypadku niewykorzystania.
Jak dobrze rozumiem powyższe pakiety jednorazowe kumulują się też z pakietem 100min/100sms/100MB za 9 zł?
Pewnie z tym za 3 zł (50/50/250) już nie?
Z góry dzięki za info
Pozdr.
@xperia
Pakiet 100/100/100 za 9,- zł kumuluje się, przedłuża wcześniejsze pakiety i jest przedłużany.
Pakiet 50/50/250 za 3,- zł niby kumuluje się, przedłuża wcześniejsze pakiety, ale nie jest przedłużany, znika po upływie terminu swojej ważności. W ten sposób można przypadkiem stracić uzbierane wcześniej pakiety, jeśli w czasie ważności 50/50/250 nie użyjemy jakiegoś "pełnowartościowego" pakietu lub kodu, który będzie miał datę ważności dłuższą niż 50/50/250.
Pakiet 100/100/100 za 9,- zł kumuluje się, przedłuża wcześniejsze pakiety i jest przedłużany.
Pakiet 50/50/250 za 3,- zł niby kumuluje się, przedłuża wcześniejsze pakiety, ale nie jest przedłużany, znika po upływie terminu swojej ważności. W ten sposób można przypadkiem stracić uzbierane wcześniej pakiety, jeśli w czasie ważności 50/50/250 nie użyjemy jakiegoś "pełnowartościowego" pakietu lub kodu, który będzie miał datę ważności dłuższą niż 50/50/250.
Czy dziś (w piątek) wpisywanie kodów z gazety Fakt działa Wam poprawnie?
Pytam, bo omyłkowo wpisałem błędny kod na 10 min., jednak po jego wpisaniu nie pojawił się komunikat, że został wpisany błędny kod (jak to wcześniej miało miejsce w takich sytuacjach).
A po pewnym czasie, gdy się zorientowałem, wysłałem poprawny kod. I tu też nie było zwyczajowego potwierdzenia, że "benefit został zlecony do aktywacji".
I ciągle nie ma, pod kodem *106# , informacji o przyznaniu tych 10-ciu minut i przedłużeniu ważności skumulowanych minut o 7 dni.
Pytam, bo omyłkowo wpisałem błędny kod na 10 min., jednak po jego wpisaniu nie pojawił się komunikat, że został wpisany błędny kod (jak to wcześniej miało miejsce w takich sytuacjach).
A po pewnym czasie, gdy się zorientowałem, wysłałem poprawny kod. I tu też nie było zwyczajowego potwierdzenia, że "benefit został zlecony do aktywacji".
I ciągle nie ma, pod kodem *106# , informacji o przyznaniu tych 10-ciu minut i przedłużeniu ważności skumulowanych minut o 7 dni.
Ile zapłaciłbym za 99MB bez pakietu w FM skoro jest darmowy lejek jeśli chciałbym ściągnąć te dane na pełnej prędkości w LTE
Faktycznie jest jakiś problem z kodami na 10 minut wysłanymi dzisiaj. Ja na wszystkich swoich numerach wysłałem koło 10.00 i do tej pory cisza...neotele pisze: ↑06 paź 2023, 10:21Czy dziś (w piątek) wpisywanie kodów z gazety Fakt działa Wam poprawnie?
@PiotrG-dz
Darmowy lejek to 32 kbps, a nie LTE, więc 99MB ściągać będziesz dłuuugo (o ile się coś nie wywali).
Chcesz z Lte, to weź dowolny pakiet za 3 zł : https://www.faktmobile.pl/oferta/atrakcyjne-pakiety
Ewentualnie 2 skumulowane darmowe kody na 2x 50MB
@ macqmacq
Dzięki za info.
Darmowy lejek to 32 kbps, a nie LTE, więc 99MB ściągać będziesz dłuuugo (o ile się coś nie wywali).
Chcesz z Lte, to weź dowolny pakiet za 3 zł : https://www.faktmobile.pl/oferta/atrakcyjne-pakiety
Ewentualnie 2 skumulowane darmowe kody na 2x 50MB
@ macqmacq
Dzięki za info.
Czy Pakiet szybkiego Internetu 1 GB można będzie przedłużać dłużej niż miesiąc kodami z soboty na 50MB?
U mnie, przed godz. 05:00, wszystko poszło jak po maśle. Na jednym z numerów też zrobiłam błąd - jako trzecią literę wpisałam Y zamiast J. Wrócił standardowy komunikat o błędnym kodzie. Poprawny kod wszedł bez problemów.
---------------Edycja_1---------------
Pakiet cykliczny za 3,- zł - nie.
Pakiet jednorazowy za 3,- zł - nie.
Pakiet jednorazowy za 5,- zł - tak.
Czyli ten Pakiet szybkiego Internetu 2 GB Bo tylko on jest za 5 zł.
@PiotrG-dz
Mam wrażenie, że nie czytasz wcześniejszych postów. Trudno...
Cykliczny 2 GB za 5,- zł nie przedłuża i nie jest przedłużany.
Jednorazowy 2 GB za 5,- zł przedłuża, ale nie jest przedłużany.
Jednorazowy 2 GB za 9,- zł przedłuża i jest przedłużany.
Mam wrażenie, że nie czytasz wcześniejszych postów. Trudno...
Cykliczny 2 GB za 5,- zł nie przedłuża i nie jest przedłużany.
Jednorazowy 2 GB za 5,- zł przedłuża, ale nie jest przedłużany.
Jednorazowy 2 GB za 9,- zł przedłuża i jest przedłużany.
Podpieram się tym co widzę na głównej FM a tam w pakietach 31 dniowych nie ma tego 2 GB za 9 zł.
No chyba ,że 31 dniowe to coś zupełnie innego niż pakiety jednorazowe?
I tych na stronie głównej FM nie ma.
No chyba ,że 31 dniowe to coś zupełnie innego niż pakiety jednorazowe?
I tych na stronie głównej FM nie ma.
@PiotrG-dz
Najlepszy przegląd pakietów jest w aplikacjach www i mobilnej.
Najlepszy przegląd pakietów jest w aplikacjach www i mobilnej.
A nie ma tego podglądu tak jak wszedł Play przez kody nawet w Nokia 3310? Chyba było *111 ? Bo wszystko robię z laptopa na P24.
O w P24 menu z starej Nokii tych pakietów niet.
O w P24 menu z starej Nokii tych pakietów niet.
@PiotrG-dz
Widać wszystkie pakiety. W leciwych Nokiach trzebać grzebać głębiej odpowiedzią 8.
Sprawdziłam w Nokii 6230i. Widzę wszystkie pakiety.
Z laptopa na www.konto.play.pl też widzę.
Widać wszystkie pakiety. W leciwych Nokiach trzebać grzebać głębiej odpowiedzią 8.
Sprawdziłam w Nokii 6230i. Widzę wszystkie pakiety.
Z laptopa na www.konto.play.pl też widzę.
8kę wywaliło mi bo przyszło info ,że się czas przekroczył.
A link do www.konto play jest Niestety… nie można przejść do tej strony
A link do www.konto play jest Niestety… nie można przejść do tej strony
@PiotrG-dz
W takim razie, spróbuj konto.play.pl albo wpisz z palca adres www.konto.play.pl, albo konto.play.pl.
W takim razie, spróbuj konto.play.pl albo wpisz z palca adres www.konto.play.pl, albo konto.play.pl.
Zadzwoniłem na infolinię. Podobno coś się im wysypało i mają awarię. Miła konsultantka bez problemów aktywowała pakiecik na wszystkich numerachmacqmacq pisze: ↑06 paź 2023, 10:37Faktycznie jest jakiś problem z kodami na 10 minut wysłanymi dzisiaj. Ja na wszystkich swoich numerach wysłałem koło 10.00 i do tej pory cisza...neotele pisze: ↑06 paź 2023, 10:21Czy dziś (w piątek) wpisywanie kodów z gazety Fakt działa Wam poprawnie?
Podobno do jutra powinni wszystko naprawić i kod na 50MB uda się aktywować