@Karlos20
Chyba przy nowych aktywacji nie ma już opcji właczenia Roku internetu ?
Chyba przy nowych aktywacji nie ma już opcji właczenia Roku internetu ?
Obsługę firm po stronie Play prowadzą odpowiedni konsultanci i nikogo tutaj nie będę denerwować podając ile w takiej umowie firmowej kosztuje no-limit.surface123 pisze:Ja mam firmę i próbuje oszczędzać na telefonach w skali roku robi się pokaźna sumka
Dziękuje za info, BolekSmsem też już nie działa. Sprawdzone.
W RBME darmowy tidal na 24m-ce jest już od 9zl w abo na bezterminowej wiec to raczej nie to.formulastanumyslu pisze:Darmowy Tidal i tu jest odpowiedź dlaczego abo w play kosztuje 50zł miesięczna
Właśnie słyszałem, że tak jest, ale nikt znajomy nie był mi w stanie tego potwierdzić, np. przez uruchomienie speedtestu.pakierhakierxd pisze:Można tyle ile pozwala nadajnik
Jeśli w regulaminie jest napisane max. 15Mb/s to raczej tak jest.sernik92 pisze:Właśnie słyszałem, że tak jest, ale nikt znajomy nie był mi w stanie tego potwierdzić, np. przez uruchomienie speedtestu.pakierhakierxd pisze:Można tyle ile pozwala nadajnik
Przed chwilą znajoma osoba, posiadająca aktywną formułę 4w1 (gdzie są takie same widełki - max. 15Mb/s pobieranie i max. 5Mb/s wysyłanie) przy speedteście pobieranie miała do 15mb/s ale wysyłanie odpowiednio 12 i 14 Mb/s.greenrs pisze:Jeśli w regulaminie jest napisane max. 15Mb/s to raczej tak jest.sernik92 pisze:Właśnie słyszałem, że tak jest, ale nikt znajomy nie był mi w stanie tego potwierdzić, np. przez uruchomienie speedtestu.pakierhakierxd pisze:Można tyle ile pozwala nadajnik