DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1172812  autor: lester_gothic
 05 cze 2024, 18:08
Jutro wylatuję do Szwajcarii i mam pytanie w związku z usługą roamingu oraz pakietem atlantyckim w Plus na abonament. Ustawiłem sobie ten pakiet i dostałem powiadomienie smsowe że zostanie on zwyczajowo włączony o północy. Fajnie. Ale potem chciałem ręcznie włączyć sobie roaming i dostałem takie powiadomienie: "Produkt Bar Outgoing while Roaming jest już nieaktywny lub oczekuje na deaktywacje. Pozdrawiamy. Plus" Może ktoś wyjaśnić o co chodzi? Zakładam że roaming powinien włączyć się automatycznie jutro jak opuszczę granicę Polski, ale to powiadomienie mnie trochę zbiło z tropu. Jestem w tym zielony, rzadko wyjeżdżam, ostatnio kilka lat temu jak byłem za granicą roaming włączył się sam ale teraz nie chciałbym mieć nieprzyjemności i nie móc skontaktować się z rodziną bo coś nawaliło w ustawieniach. Z góry dzięki za pomoc oraz odpowiedź.
 #1172838  autor: mariusz9a
 06 cze 2024, 08:53
Nie rozumiem czego oczekujesz od ludzi na forum... Sam musisz sobie sprawidzić co masz aktywne. Zaloguj się na swoje konto na stronie Plusa i posprawdzaj zanim wyjedziesz.
Szwajcaria... Ceny roamingu powalające... Także uważaj, bo nabić tam rachunek na kilka tysięcy złotych to żaden problem.