Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Dostałeś 30% rabatu na abonament. Co do dodatkowego numeru to jestem ciekaw czy weryfikują to czy podpiszesz bo to osobna umowa nie ma nic wspólnego z aneksem tak więc można się pokusić o odesłanie powinno przejśćdarbogus pisze:Przy kolejnej rozmowie Pani zaproponowała mi niższą wersję abonamentu wspólnego plus rozmowy na stacjonarne, pakiet UE i internet. Abonament za 13 zł na 30 miesięcy. Skusiłem się też na s7. Rata 64 zł bez wpłaty początkowej. Warunkiem była kolejna umowa na plan dodatkowy lte na 24 miesiące. Będę musiał za dwa lata decydować co dalej z internetem lte i tym dodatkowym numerem.
Mam nadzieję, że nie ma tu błędów w obliczeniach i jakiegoś haczyka?
Tak łączna opłata abonamentowa za 2 telefony Huawei P9 lite, dokładnie 100,40 zł + jednorazowa opłata 129 zł za aparaty, albo bez dopłaty przy opcji na 2,5 roku.zielony71 pisze:Fakt, że do końca jasno tego nie napisał, ale to jest raczej oferta za 2 telefony, a nie za jeden
Chyba 110 a nie 100? To jest max rabat z DUK. Nic więcej z tym telefonem nie wyciągniesz.
Z tego co było w tym temacie napisane wcześniej , to ta dodatkowa umowa to ściema . Nie ma chyba obowiązku jej podpisywania bo to sa wymysły konsultantów aby mieć prowizję . Przejrzyj temat kilka stron wczesniej , może znajdziesz cos na ten tematkenny83 pisze:Dostałeś 30% rabatu na abonament. Co do dodatkowego numeru to jestem ciekaw czy weryfikują to czy podpiszesz bo to osobna umowa nie ma nic wspólnego z aneksem tak więc można się pokusić o odesłanie powinno przejśćdarbogus pisze:Przy kolejnej rozmowie Pani zaproponowała mi niższą wersję abonamentu wspólnego plus rozmowy na stacjonarne, pakiet UE i internet. Abonament za 13 zł na 30 miesięcy. Skusiłem się też na s7. Rata 64 zł bez wpłaty początkowej. Warunkiem była kolejna umowa na plan dodatkowy lte na 24 miesiące. Będę musiał za dwa lata decydować co dalej z internetem lte i tym dodatkowym numerem.
Mam nadzieję, że nie ma tu błędów w obliczeniach i jakiegoś haczyka?
Dokładnie tak jest.Masterjam77 pisze:...
Z tego co było w tym temacie napisane wcześniej , to ta dodatkowa umowa to ściema . Nie ma chyba obowiązku jej podpisywania bo to sa wymysły konsultantów aby mieć prowizję . ..
W moim wypadku trwało to dokładnie tydzień od momentu wysłania odstąpienia od umowy do czasu potwierdzenia tego odstąpienia SMS-em. W tym pełnym tygodniu jeden dzień szła przesyłka do magazynu centralnego i wypadło też święto w ciągu tygodnia roboczego.kenny83 pisze:Czy ktoś się orirntuje ile trwa anulowanie aneksu do umowy?
No pewnie, najlepiej wszystko dostać za darmo, operator niech będzie stratny na usłudze, eh ta nasza polska mentalność.Snoopy34 pisze:Niestety nic lepszego niż 143 zł w planie wspólnym dla 3 numerów za iPhone'a 7 32GB na 30 miechów bez opłaty wstępnej nie udało mi się uzyskać więc zmieniam sieć.
I pomyśleć, że "kilka" lat temu, a dokładnie chyba w 2003 r. człowiek się cieszył jak dostał Nokię 6310i za 1 zł w abonamencie za 160 zł z bodajże 200 minutami do wszystkich siecibebolek1 pisze:Drogi uzytkowniku,
Przepraszamy za wyrzadzone szkody moralne - oferujemy ci dwa iphony 7 gratis a abonament za 3 numery tylko 15zl miesiecznie. Wroc do nas, prosimy.
Twoja pomarancza
2 lata temu też nie rozdawali tych Z3 ot tak sobie. Dostałeś wtedy pewnie 30% rabatu w czasie szalonych dni.whan pisze:cześć
wracam po dwóch latach od poprzedniej umowy z pytaniem o obecną ofertę utrzymaniową orange. Przewertowałem temat i w większości widzę duże rabaty przy kilku numerach/usługach itp.
Mój problem polega na tym, że ma tylko 1 umowę na telefon, która niedługa się kończy.
Czy jestem w stanie dostać jak poprzednio w umowie do 100 (całość) urządzenie flagowe (s7,G5 itp) w jakiejś rozsądnej cenie, czy czeka mnie tylko to co na stronie i ewentualnie jakieś 30% na abonament? Poprzednio wziąłem z3 niedługo po premierze i całosć wyszła za ok 1900 zł na 24 msc.