Orange love(umowa na czas nieokreslony) 2 komórki koniec 26.07 i przejście numeru na kartę na abonament. Jest ktoś w stanie pomóc ?
Informacyjnie:keza01 pisze: ↑05 maja 2023, 12:28Skontaktowałem się dziś z Orange i oferta dla mnie to Orange Love (abo + światłowód) za 79.99 zł (10 zł taniej niż standardowo), do tego 4 abo za 30 zł w najtańszym Planie S (5 zł rabatu za przedłużenie). Razem wychodzi 199,99 zł czyli o 50 zł więcej niż mam teraz, a w pakiecie Love nie ma TV.keza01 pisze: ↑29 kwie 2023, 16:44W czerwcu kończy mi się umowa na Orange Love (abo + TV + światłowód 300 Mpbs) i 4 kolejne abonamenty mobilne - wszystko na jednym koncie anonenckim.
Proszę o kontakt konsultanta, ktory mógłby zaproponować cos podobnego jaj mam teraz (za całość płacę 150 zl). W aplikacji Orange nic ciekawego - zniżka 25 zł za numer, czyli plan 65 zł za 40 zł.
Proszę o kontakt na priv
Jak wyciągnąć więcej z pomarańczy? Czy złożenie rezygnacji lub przeniesienie nr do innej sieci coś zmieni w podejściu do klienta z 20 letnim stażem ?
Zlecilem przeniesienie 5 numerów do Plusa. Dostałem kurierem karty tymczasowe i po 2 tygodniach od potwierdzenia smsowego, że z końcem okresu rozliczeniowego przechodzę do innej sieci dostalem telefon z konkretną propozycją: Orange Love (abo + światłowód) za 90 zl + 3x15 zl i 1x20 zl za Plany S. Razem 155 zł więc uważam że nieźle. Musiałem dodatkowo dokupić powerbank ze sklepu Orange za 100 zł.
Uwaga - przy przeniesieniu do Plusa okazalo sie, że nawet nie otwierajac kopert z kartami sim musialem finalnie zapłacić za 2 tygodnie "bycia w Plusie". Jakoś konsultant na infolinii mnie o tym nie poinformował podczas rozmowy, ale nie chciałem się z nimi wykłócać