Remington: dokładnie.
- Limit kwotowy
Domyślny to 100 zł, w BOK można go obniżyć do minimalnej wartości 10 zł. Dotyczy usług i połączeń poza abonamentem i bez premium/roamingu. Limit nie dotyczy innych usług dokupionych w Vectrze (to ważne).
- Miesięczny limit wydatków
Jak wyżej, obowiązuje w każdym okresie rozliczeniowym, od 1go do ostatniego dnia miesiąca. Można jednorazowo przy najbliższym okresie rozliczeniowym go podnieść, bo chcemy np. zadzwonić na numer międzynarodowy.
Próg kwotowy
Ustawienie blokady sms/mms premium, o której wspomniałem poprzednio, jest równoznaczne z ustawieniem zerowego limitu na takie usługi.
- Limit wydatków na internet w roamingu UE -
Manewrowanie dostępne u konsultanta w BOK.
Dlatego za 9,99zł na numerze warto przejść. Chociaż mając T-Mobile często podróżowałem do Holandii i do Danii i w momencie, kiedy roaming mi się skończył, to skończył mi się całkowicie net w UE , ale nic nie płaciłem.
Net w T jest blokowany przy pakietach dodatkowych, nie przy wyczerpaniu limitu GB wynikających z taryfy/pakietu - zależnie od ofert, których jest multum.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam