Witam wszystkich,
od dłuższego czasu obserwowałem wątek, a zarazem starałem się przedłużyć umowę na korzystnych dla mnie warunkach.
Po wizycie w salonie, złożeniu wypowiedzenia, odebraniu/wykonaniu 4-5 telefonów od/do SUK udało mi się w końcu wynegocjować przedłużenie umowy z taryfą JUMP S za 49,99zł oraz Samsungiem Galaxy S3 z LTE za 199zł. Umowa na dwa lata, do tego ubezpieczenie za 5zł.
Zależało mi tylko i wyłącznie na S3. Po drodze padały ceny za telefon tj. 400zł, 500zł, 619zł. W końcu trafiłem na przemiłą Panią, która stwierdziła, że sprzeda mi telefon za 199zł ale będę musiał poczekać kilka, kilkanaście dni, ponieważ nie ma ich na stanie i czeka na dostawę. No i przy tej cenie nie dostanę 30 minut do UE i w UE. Zgodziłem się na wszystko. Minęło kilka dni, dzwoni ta sama miła Pani i przeprasza ogromnie, ponieważ w najbliższym czasie te telefony nie dojadą do T-Mobile, ale podpowiada poszukanie w salonach, może gdzieś jeszcze mają te telefony i żebym powołał się na ofertę SUK.
Dzisiaj w jednym z salonów znalazłem ostatnią sztukę, która zresztą miała być odesłana do centrali. Pan trochę nie dowierzał, że wynegocjowałem telefon za 199zł, zadzwonił do SUK, oni potwierdzili ofertę i się w końcu udało
YES YES YES
Pozdrawiam i życzę powodzenia w negocjacjach.