Życząc wszystkim Wesołych Świąt, zapytam: jak to w końcu jest po ostatnich zmianach w abo nju? Czy nie można już mieć gołego nju buzz z naliczaniem i limitami 19/9/19 i dociążeniem do 9 zł wymiennym na Im dłużej tym więcej?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Do końca jutrzejszej niedzieli za podpisanie umowy z nju można dostać 200 cashbacku w Goodie.
... na które będzie trzeba czekać minimum 40 dni. W tym czasie będzie trzeba zapłacić 2 fakturki za minimum 19 zł czyli 38 zł, bo tyle kosztuje abonament w nju głosowym,
w nju internetowym jest korzystniej, bo nadal obowiązują dociążenia 9-złotowe, więc minimalna opłata to 2x po 9 zł (18).
w nju internetowym jest korzystniej, bo nadal obowiązują dociążenia 9-złotowe, więc minimalna opłata to 2x po 9 zł (18).
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Czyli 182 zł czystego zysku, który można przeznaczyć albo na korzystanie z usług nju, albo na cokolwiek innego. W kontekście inflacyjnych podwyżek ważne jest nie tylko ograniczanie wydatków, ale i maksymalizacja dochodów, w co niniejsza promocja dobrze się wpisuje. Nie wspominając o tym, że nasza rodzina może liczyć np. 10 osób, więc zyskać można 1820 zł.
koszalineo941268: tak cashback nie działa, bo jest ograniczony tylko do 1 transakcji (1 zamówienia). Tutaj fantazjowanie nie ma sensu.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
10 osób, 10 kont goodie, 10 zwrotów cashback
koszalineo941268: kolejne bezsensowne kombinowanie, poza tym oferta dziś się kończy. Nie masz 100% gwarancji, że dostaniesz ten cashback - poczytaj opinie, są bardzo podzielone, a to niezbyt dobrze świadczy o serwisie cashbackowym.
UPDATE: jest już 130,01 zł. Czyli 70 zł mniej.
UPDATE: jest już 130,01 zł. Czyli 70 zł mniej.
Witam wszystkich,
jestem w Nju od kilku lat i na ten moment jestem bardzo zadowolony z ich oferty.
Dzwonię bardzo mało i abonament, który posiadam zdecydowanie mi się podoba.
Nie pamiętam dokładnie nazwy tej oferty, ale chodzi o to, że płaci się tyle ile minut się wydzwoni, wyśle SMSów czy zużyję GB. Przez pierwsze miesiące była minimalna wartość abonamentu - 9 zł. Później ten minimalny próg został zniesiony i teraz płacę miesięcznie tylko kilka złotych... albo jeszcze mniej. Ostatnio była to niecała złotówka
Chciałem przenieść do podobnego pakietu telefon mamy, ale nie widzę tej oferty.
Czy to znaczy, że nie jest już dostępna w Nju?
jestem w Nju od kilku lat i na ten moment jestem bardzo zadowolony z ich oferty.
Dzwonię bardzo mało i abonament, który posiadam zdecydowanie mi się podoba.
Nie pamiętam dokładnie nazwy tej oferty, ale chodzi o to, że płaci się tyle ile minut się wydzwoni, wyśle SMSów czy zużyję GB. Przez pierwsze miesiące była minimalna wartość abonamentu - 9 zł. Później ten minimalny próg został zniesiony i teraz płacę miesięcznie tylko kilka złotych... albo jeszcze mniej. Ostatnio była to niecała złotówka
Chciałem przenieść do podobnego pakietu telefon mamy, ale nie widzę tej oferty.
Czy to znaczy, że nie jest już dostępna w Nju?
Tak.Dla nowych już nie ma.
Dziękuję za odpowiedź.
To jeszcze dopytam się... bo widzę, że jest opcja dodania do oferty dodatkowego numeru za 9 zł. Przynajmniej taka opcja pokazuje mi się po zalogowaniu w panelu ("dokup nju dodatkowy").
Jednak na stronie z dostępną ofertą (https://www.njumobile.pl/oferta/abonament-multi) jest pokazane np. 29 zł + 9 zł. I teraz nasuwa mi się pytanie - czy jak dodam do swojego pakietu (który już nie jest dostępny) dodatkowy numer za 9 zł, to automatycznie mój główny nr zostanie przeniesiony do nowego pakietu za 29 czy zostanę przy swoim aktualnym?
To jeszcze dopytam się... bo widzę, że jest opcja dodania do oferty dodatkowego numeru za 9 zł. Przynajmniej taka opcja pokazuje mi się po zalogowaniu w panelu ("dokup nju dodatkowy").
Jednak na stronie z dostępną ofertą (https://www.njumobile.pl/oferta/abonament-multi) jest pokazane np. 29 zł + 9 zł. I teraz nasuwa mi się pytanie - czy jak dodam do swojego pakietu (który już nie jest dostępny) dodatkowy numer za 9 zł, to automatycznie mój główny nr zostanie przeniesiony do nowego pakietu za 29 czy zostanę przy swoim aktualnym?
Właśnie dostałem 200 zł zaakceptowanego cashbacku, który zleciłem do wypłaty
Jaka jest ostatnia wersja aplikacji nju do zarządzania kontem dla starych abonamentów?
Obecna wersja w sklepie obsługuje tylko swiatłowody i chyba nju-flex bo trzeba logować się mailem...
Obecna wersja w sklepie obsługuje tylko swiatłowody i chyba nju-flex bo trzeba logować się mailem...
ukefake: wersja 2.3
Proszę zauważyć iż nowe aktywację są ZA 19, 29, 39zł a nie DO tej kwoty jak stare. Jeśli w PL i czasem zagranica, oferta na kartę max. 1,20zł/dzień jeśli używasz + 9GB/9zł z możliwością kumulacji GB.. odpalasz ostatniego dnia ważności kolejny...
klaudia123: osoby, które nie przeszły na nowe taryfy z 5G, mają dalej zasadę "mało korzystasz, mało płacisz" lub "nie korzystasz, nie płacisz" (nju internetowy nadal ma taką opcję, pomimo dodania 5G). Moja ciocia ma opcję do 19 zł a abonamencie i rzadko kiedy te 19 zł osiąga na koncie.
A te 1,20 zł dziennie w prepaidzie jest mega nieopłacalne, tym bardziej, że zabierają 6 zł za aktywację. dokładasz do tych 6 zł 3 i masz już 9 GB na cały miesiąc, bez obowiązku wykorzystania 29 zł za no-limity z 10 GB (ta opcja jest bezpłatna)...
A te 1,20 zł dziennie w prepaidzie jest mega nieopłacalne, tym bardziej, że zabierają 6 zł za aktywację. dokładasz do tych 6 zł 3 i masz już 9 GB na cały miesiąc, bez obowiązku wykorzystania 29 zł za no-limity z 10 GB (ta opcja jest bezpłatna)...
A połączenia stacjonarne są platne w usłudze w parze? Bo już nie pamiętam
forum_tg: jak bez limitu do wszystkich sieci, to bez limitu. Połączenia na stacjonarne też bez limitów, uwaga jednak na numery 19xxx - polecam je poprzedzać numerem kierunkowym, np. 58, 55 itp., wówczas będą one rozliczane jako zwykłe połączenie stacjonarne.
Sprawdziłem jednak takie połączenie z infolinią Santander Bank Polska SA (19999) - takie połączenie jest taryfikowane jak za zwykły numer stacjonarny (bez limitu).
Sprawdziłem jednak takie połączenie z infolinią Santander Bank Polska SA (19999) - takie połączenie jest taryfikowane jak za zwykły numer stacjonarny (bez limitu).
Z jak najbardziej odległym terminem można zlecić przeniesieniu numerów do Nju?
forum_tg: jeśli migrujesz z abonamentu to max 4 miesiące. Przy prepaidzie tego nie sprawdzałem, bo po co aż tyle czekać, skoro najbliższy termin z prepaida do nju abonament aktualnie wynosi ok 2 tygodnie
(dla wykorzystania promki z Goodie i 3 miesięcy za 0, przenoszę testowy numer z prepaida Play do nju abo - poniekąd ten numer powróci do Orange, bo był przenoszony kilka lat temu z OFNK).
(dla wykorzystania promki z Goodie i 3 miesięcy za 0, przenoszę testowy numer z prepaida Play do nju abo - poniekąd ten numer powróci do Orange, bo był przenoszony kilka lat temu z OFNK).
Z pre paid można na dziś wybrać max 21 lipca