Bardzo zastanawiają mnie nazwy typu: "okolice Tarnowa". Na Dolnym Slasku cos takiego się nie pojawia. Na pewno jest też "okolice Krakowa" - osobiście widziałem
Jeszcze z ciekawszych nazw we Wrocławiu mogę dodać nazwę "Ibn Siny Avicenny" - przez większość czasu nie wiedziałem o co chodzi bo na wyświetlaczu mojej Nokii 3210 pojawiało się tylko "Ibn Siny", dopiero po włączeniu kanału 50 dowiedziałem sie jak brzmi cała nazwa... Warto mieć włączony kanał 50
Mi bardzo podobają się nazwy z literkami
Sam widziałem w Legnicy albo Lubinie os.S.Staszica a w Głogowie (osobiście nie widziałem) jest "al.Wincentego Witosa" ;D
asziatko, cieszę się że poprawiłeś te dane
Widziałem, że korzystasz (tak jak ja z Nokii 6070
Jak Ci się sprawuje?? Szkoda, że Cell Broadcast na wyświetlaczu nie przewija się... Ale ja korzystam w tym tel. z kanału 50, a on zapisuje mi kilka ostatnio złapanych nazw
))
[ Dodano: 2007-12-16, 14:15 ]
Nie pisałem jeszcze o Cell Info
Plusa i
Orange we Wrocławiu. Jak zapewne domyślacie się nie pisałem nic, bo nic ciekawego do napisanie nie ma... Orange w Cell Info praktycznie wszędzie ma "WROCLAW" jedynie na Dworcu Głównym PKP w Orange pojawia się nazwa "WROCLAW PKP". Z kolei Plus na terenie Wrocławia emituje nazwę "Wroclaw" jedyna ciekawostka to nazwa w okolicy Rynku i ul.K.Wielkiego pojawia się nazwa "Lawszowa" Hmmm... pytanie brzmi: O co chodzi...???? Odpowiedzi nie znam ;D Plus nie emituje też żadnych nazw własnych w marketach czy też biurowcach... W Warszawie jest np. "Auchan". We Wrocławiu najczęściej "Wroclaw" lub po prostu nic... Era emituje dwie nazwy własne we Wrocławiu: "Pasaz Grunwaldzki" od niedawna również "Arkady Wroclawskie" w Galerii ARKADY.