Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Dziękuję, to pomocne. Czy Orange i T-Mobile mają wspólne anteny C-band jak z LTE?Mixiorek pisze: ↑06 lip 2024, 17:29Plus odpada.
Play mocno wyspowo.
Orange i TMobile jest sporo. Sprawdź mapę pod kątem miejsc w których będziesz: https://www.t-mobile.pl/mapa-nadajnikow
Biorąc pod uwagę liczbę oficjalnie komunikowanych stacji to TMPL powinno mieć ich w teorii najwięcej. Jednak dla Wawy OPL może jednak nie idzie wolniej niż w innych częściach kraju.
Będę stał bardzo centralnie w pobliżu PKO Banku Polskiego (Marszałkowska) - myślę, że powinienem być w zasięgu dużej liczby anten T-Mobile i Orange w paśmie C. Mam też zrootowany telefon z NSG, więc przetestuję wydajność roamingu u moich rodzimych brytyjskich operatorów.babciagienia1p pisze: ↑07 lip 2024, 09:16@rwilliams91
Daj znać w jakich miejscach zamierzasz być najczęściej. Są dzielnice Warszawy gdzie N! jest w wyraźnej defensywie.
Moonoon pisze: ↑09 lip 2024, 20:02Kurdelebele, nie mogę znaleźć stacji która by wypluła z 450-500 Mb w LTE i miała C-band z dobrym dosyłem 10Gb, bo przypuszczam, że był by dopiero kozacki wynik
Wynik z dzisiaj stacja WRO1124
Gołe L800 + N78 , co fascynujące stałem z boku anteny pod drzewem
Ta końcówka 8 zapewne z L800