Nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat no ale dodam. Dla tych co grają w tę grę. Czy ktoś wygrał w tej grze słuchawki? Bo ja mimo że zdobyłem max ilość punktów to nie znalazłem się na liście zwycięzców co jest co najmniej dziwne... xD
- Wszelkie rozmowy i dyskusje o sporcie. Zarówno od strony kibica, jak i aktywnego uczestnika.
Nie martw się ja też miałem 207 punktów i nie wygrałem
Ciekawe czemu tak się dzieje.. Może nie tylko liczba punktów decyduje ale jakieś losowanie..
W regulaminie jest że kto szybciej uzyska 207 punktów ale coś mi się wydaje że ktoś używa jakiegoś programu (?) i oszukuje system bo na innym forum też mieli max pkt a nie wygrali a bardzo szybko naciskali ale tego się nie udowodni zobaczymy we wtorek czy znowu będzie tak samo.
Wy to wszystko z pamięci bierzecie?Azarius pisze:W regulaminie jest że kto szybciej uzyska 207 punktów ale coś mi się wydaje że ktoś używa jakiegoś programu (?) i oszukuje system bo na innym forum też mieli max pkt a nie wygrali a bardzo szybko naciskali ale tego się nie udowodni zobaczymy we wtorek czy znowu będzie tak samo.