Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Karlos20 pisze: ↑06 sie 2019, 12:36Zgodnie z regulaminem oferty, po wykorzystaniu 200 GB następuje obniżenie prędkości do 2 mbps do końca okresu rozliczeniowego. To nie jest internet "domowy" a czysto mobilny, w T nazywany dawniej "blueconnect". Płacisz za GB z pełną prędkością, która się czasem zmienia od obciążenia nadajników, a po wyczerpaniu GB masz lejek 2 mbps bez limitu GB.
Karlos20 nie zrozumiałeś mojego pytania, wiem o SUK ale jak mogę tam dzwonić jak nie mam umowy jeszcze na ofertę internetową ??. Na starcie wiem, że dają 200 GB w maksymalnej ofercie tylko pytanie dotyczy czy po okresie 24 miesięcy a nawet wcześniej, ponieważ już na 6 miesięcy przed końcem można podpisywać aneks mógłbym liczyć na większy pakiet.Karlos20 pisze: ↑07 sie 2019, 02:58LukAsz SUW: O to już pytaj Sekcję Utrzymania Klienta (SUK). Ja posiadam w T nielimitowanego "(nie)domowego" neta LTE do 60 mbps za 54,99 zł i za 1,5 miesiąca kończy się umowa terminowa. Niech mi spróbują wcisnąć wprowadzenie "strefy domowej" do aneksu do umowy (jej przekroczenie to lejek 1 mega - jak w blueconnect czy Internecie na Kartę w Play po zużyciu 100GB za 49 zł)... Nawet jeśli za aneks dostałbym nowy router i tą samą cenę i prędkość na kolejne 2 lata - NIE CHCE. Zostaje przy tym co jestem, bo to jest prawdziwy "idealny", reklamowany "jak należy" net mobilny, a nie jako zastępca łącza stacjonarnego, jak to teraz jest w ofercie "Magenta 1/Rozrywka".
Jakim cudem coś takiego jest możliwe? Ja za taką ofertę dałbym każde pieniądze, ale żaden operator mi czegoś takiego nie chce dać.adamwars11 pisze: ↑09 wrz 2019, 13:23Ja w czerwczu 2018 utargowałem przy aktywnym wypowiedzeniu umowę na 2 lata internet max24 bez limitu prędkości i bez limitu pobranych giga w 3g i LTE, i bez strefy zamieszkania w cenie 44,98 zł brutto bez urządzenia, i dalej to mam.