Jestem tego świadom, ino takich starterów, już nigdzie nie dostane.
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego.
Będę wdzięczny za poradę jak się włącza DIL bo w opcjach na stronie internetowej nie widzę.
jeśli znalazłeś ten wątek na forum to bez problemu w tym wątku doczytasz się jak się włącza DILsteevoss pisze:Będę wdzięczny za poradę jak się włącza DIL bo w opcjach na stronie internetowej nie widzę.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Pouczające, będę wdzięczny jak mi już więcej nie będziesz jednak pomagał.
Serio, jeśli to dla ciebie sprawia trud, to daruj sobie to
Pytanko.. czy rebulll ma niższy prioryted?
Używacie DIL do modemu? czy jako główną taryfę swojego smarta?
Używacie DIL do modemu? czy jako główną taryfę swojego smarta?
Ludzie... Poczytajcie trochę, było to wszystko już opisywane wielokrotnie.
Włączenie DIL jest na Play24 w pakietach, jeśli nie masz to pewnie nie masz taryfy RBM5.
DIL ma taki sam priorytet, wszystko jedno gdzie kartę wsadzisz.
Włączenie DIL jest na Play24 w pakietach, jeśli nie masz to pewnie nie masz taryfy RBM5.
DIL ma taki sam priorytet, wszystko jedno gdzie kartę wsadzisz.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Wszystko wiem... tak myślę że wiem
Coś czuję, jeżeli moja obliczenia są ok...
że skarbonka niezła się zrobi
Coś czuję, jeżeli moja obliczenia są ok...
że skarbonka niezła się zrobi
jak najbardziej bezsensowne z racji, że większość które w tym wątku się znajdują są pisane jak tensteevoss pisze: nie zmuszać ludzi do czytania bezsensownych postów.
Będę wdzięczny za poradę jak się włącza DIL
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
A RBM siema.pl? Tam jest RWK w standardzie, niestety taryfa ta nie ma na 100% SD nawet w wersji płatnej (tak twierdzą konsultanci ) i działa tylko w Polsce.adacomp pisze:RWK nie odpalisz w żadnej taryfie RBM z wyjątkiem odebrania BzP w RBM7MNP gdzie dostaniesz także RWK.
Przede wszystkim to siema nie ma DIL, a chciałbym przypomnieć, że właśnie tej promocji dotyczy ten wątek
3G ale skrót RBM dotyczy wszystkich taryf Redullamobile a nie tylko tych z dilem.
Zauważ że każda taryfa RBM ma swój wątek, więc twoje spostrzeżenia są nieuzasadnione.
Żeby uruchomić DIL w Play24 pojawia się okienko aby wpisać hasło z SMS ale to hasło nie dochodzi. Jest inny sposób?
Także skupmy się tutaj tylko na DIL + RBM1 i RBM5 oraz ewentualnie RBM7MNP + BzPkrychu3 pisze:Zauważ że każda taryfa RBM ma swój wątek, więc twoje spostrzeżenia są nieuzasadnione.
To prawda, jednak od tego są odrębne tematy. Spójrz na tytuł tego tematusa pisze:3G ale skrót RBM dotyczy wszystkich taryf Redullamobile a nie tylko tych z dilem.
Kodem na telefonie można wyklikać.steevoss pisze:Żeby uruchomić DIL w Play24 pojawia się okienko aby wpisać hasło z SMS ale to hasło nie dochodzi. Jest inny sposób?
Post Jarektjarekt pisze:Opcja: d) do 17 sierpnia do 23:59 (a praktyczne wyłączenie następuje około 9-10 rano następnego dnia ale tego nie należy brać za pewnik i należy liczyć, że już godzinę po północy DILa nie będzie).
Ogólnie DIL działa w dniach:
- od 1. do 30.
- od 2. do 31. (gdy miesiąc ma 31 dni)
- od 3. do 1. (gdy miesiąc ma 31 dni)
- od 4. do 2. (gdy miesiąc ma 31 dni) - czyli 2 dni wcześniej w kolejnym miesiącu gdy miesiąc ma 31 dni
- itd.
i:
- od 1. do 30.
- od 2. do 1. (gdy miesiąc ma 30 dni)
- od 3. do 2. (gdy miesiąc ma 30 dni)
- od 4. do 3. (gdy miesiąc ma 30 dni) - czyli 1 dzień wcześniej w kolejnym miesiącu gdy miesiąc ma 30 dni
- itd.
oraz wyjątkowo dla lutego (28/29 dni w miesiącu):
- proszę sobie samemu policzyć bo ja nie umiem
---edit---
Czyli gdyby miesiąc miał zawsze 30 dni to usługę włączoną danego dnia powiedzmy 15. zawsze będziesz włączał na kolejne 30 dni 15. dnia każdego kolejnego miesiąca (a będzie działać minimum do 14. do 23:59).
Ale że miesiące czasami mają 31 dni (w zasadzie to czasami mają 30 dni, bo 31 dni jest częściej), a czasami nawet 28 czy 29 dni no to jest trudniej
Hey!
Chciałbym przypomnieć iż moderacja tu czuwa
Zrobił się mały śmietnik z dnia dzisiejszego, więc bezsensowne posty ( nie związane z tematem dyskusji) poszły na kosz. Możecie pisać ze sobą PW albo założyć wątek w Hydeparku.
Na przyszłość szukającym informacji polecam chociaż próby odnalezienia ich na własną rękę, a "pomagającym" - większą wyrozumiałość.
PS. Pozostawiłem powyższy post do celów informacyjnych, dla innych odwiedzających.
Pozdrawiam
Chciałbym przypomnieć iż moderacja tu czuwa
Zrobił się mały śmietnik z dnia dzisiejszego, więc bezsensowne posty ( nie związane z tematem dyskusji) poszły na kosz. Możecie pisać ze sobą PW albo założyć wątek w Hydeparku.
Na przyszłość szukającym informacji polecam chociaż próby odnalezienia ich na własną rękę, a "pomagającym" - większą wyrozumiałość.
PS. Pozostawiłem powyższy post do celów informacyjnych, dla innych odwiedzających.
Pozdrawiam
Hej, miałem aktywowany bonus w Fakt mobile na 500 zł 50 GB i RWK parę dni temu, doładowałem tam konto za 5 zł dziś, po czym zmieniłem taryfę na RBM na kartę 5 i wszystkie bonusy przepadły, nawet RWK. Co zrobić z tym fantem?