Witam, kupilem i zarejestrowalem rdm7siema na karte... I prosze o pomoc jak wlaczyc lte bez limitu.. Za 50 zl doladowalem i kody na włączenie z regulaminu uslugi sa niedostępne...
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego.
W siema nie ma darmowego LTE
a możesz coś bliżej o tej taryfie?jankes789 pisze:Witam, kupilem i zarejestrowalem rdm7siema na karte
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
rdm7siema na karte nie wiedziałem że P4 wprowadził nową taryfę
trzeba będzie ją sprawdzić, bo może dają BzP 666$ i 666TB oraz wczasy w Tworkach gratis
trzeba będzie ją sprawdzić, bo może dają BzP 666$ i 666TB oraz wczasy w Tworkach gratis
Zmigrowac do rdm5 chciałem odrazu tylko nie da rady... Usługa nie dostępna czy cos..
z rdm7siema na karte nie da rady zmigrować do rdm5jankes789 pisze:Zmigrowac do rdm5 chciałem odrazu tylko nie da rady... Usługa nie dostępna czy cos..
Witam. Złe wieści, nie mogę już ponownie włączyć darmowego LTE, czyżby to koniec?
Ostatnio zmieniony 17 cze 2018, 12:25 przez cd7777, łącznie zmieniany 1 raz.
cd7777: jaką masz dokładnie taryfę? Kod *111*49*1# Zalecana taryfa to RBM na Karte 5.
Czy masz 30 zł na saldzie?
Czy masz jakąś paczkę MB, aby nie było lejka 32 kbps?
Czy masz 30 zł na saldzie?
Czy masz jakąś paczkę MB, aby nie było lejka 32 kbps?
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Masz rację, kompletnie zapomniałem o saldzie 30zł hehe, teraz zadziałało, dzięki
Kochani, szybkie pytanko. Dawno już nie czarowałem w RBM i wyleciało mi z głowy.
Które wybrać, Energy czy RBM na Kartę 5 żeby osiągnąć DIL na rok? (mam juz bonusy z przeniesienia).
Które wybrać, Energy czy RBM na Kartę 5 żeby osiągnąć DIL na rok? (mam juz bonusy z przeniesienia).
Aha, i jeszcze jedno pytanie. W P24 mam bonusowy 1GB za doładowanie 30zł, ważny rok. Czy w DILu on tez jest aktywny? Kiedyś chyba był, ale nie wiem czy Play czegoś nie namieszał.
wybierzmpiter pisze:RBM na Kartę 5
W RBM5 też jest 2GB za doładowanie 50zł ważny 100 dnimpiter pisze:Aha, i jeszcze jedno pytanie. W P24 mam bonusowy 1GB za doładowanie 30zł, ważny rok. Czy w DILu on tez jest aktywny? Kiedyś chyba był, ale nie wiem czy Play czegoś nie namieszał.
ale kolega pytał o 1GB będąc w RBM7MNP
W DIL nie, tylko w RBM5.mpiter pisze:Aha, i jeszcze jedno pytanie. W P24 mam bonusowy 1GB za doładowanie 30zł, ważny rok. Czy w DILu on tez jest aktywny?
Dzień Dobry,
jestem świeży w temacie internetu LTE w RedBull Mobile, jednak mam pytanie.
Czy istnieje ograniczenie prędkości jeżeli chodzi o darmowe LTE? Czy będę miał max prędkość, którą mogę osiągnąć w danej lokalizacji na nadajnikach Play (w domu jest to ok 100mb/s).
Dzięki za odp.
jestem świeży w temacie internetu LTE w RedBull Mobile, jednak mam pytanie.
Czy istnieje ograniczenie prędkości jeżeli chodzi o darmowe LTE? Czy będę miał max prędkość, którą mogę osiągnąć w danej lokalizacji na nadajnikach Play (w domu jest to ok 100mb/s).
Dzięki za odp.
że jest to Twój pierwszy post to nie zwalnia Ciebie z czytania.
Na to pytanie w tym wątku wielokrotnie padała odpowiedź.
Na to pytanie w tym wątku wielokrotnie padała odpowiedź.
nieStatys pisze:Czy będę miał max prędkość, którą mogę osiągnąć w danej lokalizacji na nadajnikach Play (w domu jest to ok 100mb/s).
Tak w zasadzie, to dlaczego nie?
U mnie DIL tak potrafi działać i to bez większych starań:
U mnie DIL tak potrafi działać i to bez większych starań:
Oczywiście, że DIL nie ma limitu prędkości
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Ale tylko do 100GB3G pisze:Oczywiście, że DIL nie ma limitu prędkości